A friss és hazai, C-vitaminban igen gazdag és zamatos szentesi paprika a Hungarikum Gyűjteménybe is bekerült. Borsi László közgazdász-újságíró és forgatócsoportja is kíváncsi volt a dinamikus fejlődésre és arra is, hogy a szentesi paprika mivel érdemelte ki a hungarikum minősítést, elismerést. Az erről szóló műsor december 30-án, 19:30 órakor látható a Hatoscsatorna, Lakásvásár című magazinműsorban. Borsi László kérdéseire elsőként az Árpád-Agrár Zrt. növényvédelmi igazgatója, Buleca Csaba válaszolt.

A termelés biztonságát jelentő termálenergia hasznosulásáról, mint a térség egyik kiemelkedő és helyi adottságáról dr. Nagygál János, az Árpád-Agrár Zrt. műszaki
igazgatója számolt be, aki e tárgykört több mint két évtizede folyamatosan tanulja, kutatja és a gyakorlatban is részt vesz a lábunk alatt lévő kincs hasznosulásában.
Az igazgató Torday Henrietta kérdéseire válaszolt. A cikket lapunk 12. oldalán találják.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
51-52. szám
Agrárium|37





Forrás

Előző cikkÖsszefogás a sportcsarnokért, az újévi tűzijáték elmarad…
Következő cikkKözzétette: Halupa Eszter…