Kezdőlap Hírek Szentesi családon segítene az olimpiai bronzérmes úszónő…

Szentesi családon segítene az olimpiai bronzérmes úszónő…

71

Tegnap tette közé Facebook-posztját Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszónő:

„A Szeretet Ünnepe számomra a családról és a segítségnyújtásról is szól. Egy szentesi családon szeretnék segíteni és ehhez rátok is szükségem van. Az édesapa, Ugrai Árpád, november végén tragikusan fiatalon elhunyt, 4 kiskorú árvát hagyott maga után. A gyermekek 10, 8, 6 és 2 évesek, a két idősebb testvér a Szentes Városi Úszóklub, és a Szentesi Vízilabda Klub versenyzői. Egy ölelő kart, egy szerető apát, egy gondoskodó családfőt pótolni nem lehet, de a karácsonyt és az újévet az aukción befolyt adományommal szeretném kicsit könnyebbé tenni.
A képen látható zászlóra lehet licitálni december 30-ig. A zászlónak nagy eszmei értéke van, hiszen az összes magyar úszó aláírta, aki Tokióban részt vett az olimpián. Akkor még nem tudtam, hogy kinek tudok majd ezzel segíteni, de bizonyára az egyik legértékesebb licitre bocsátott tárgyam. Aki teheti, kérem, segítsen mosolyt csalni Alma, Rita, Árpád és Bálint arcára! A liciteket kommentben lehet megtenni 2021. december 30. éjfélig.”

Ha Ön is segítene, Kapás Boglárka Facebook oldalán található poszt alatt https://www.facebook.com/kapas.boglarka/posts/465843591579728 licitálhat a zászlóra, az eddig felajánlott legmagasabb összeg 120 ezer forint.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Vízisportok|23

Forrás