Kezdőlap Szentesi Élet Másfél millió forintos adomány vállalkozóktól…

Másfél millió forintos adomány vállalkozóktól…

27

A tavalyi akciójukhoz hasonlóan idén is összefogott egy szentesi és budapesti vállalkozókból álló társaság. A nyolcfős csapat alapvető élelmiszereket, lisztet, olajat, cukrot, zöldséget, gyümölcsöt, konzerveket, kávét, csokit és szaloncukrot vásárolt, mintegy másfél millió forint értékben.

Az adomány egy részét december 18-án adta át Bódi Károly, Bögöthy Gábor és dr. Bögöthy Zsolt a gondozási központban Puskásné Halál Ágnesnek. A gondozási központ mellett tavaly 20 családnak tudtak segíteni, idén bővült a kör, 40 rászoruló családnak vittek az ajándékból. A további adományozók: Bögöthy Zsolt, Bögöthyné Török Andrea, Magyar Arnold, Andorkó Ármin és Antal Mihály.

Az átadás pénteken délután lett volna, de Károly balesetet szenvedett megrakott kisteherautójával a 451-es úton Kiskunfélegyháza és Gátér között. Az előtte haladó lefékezett, ő pedig lecsúszott az útról, kitört a kocsija bal első kereke. Szerencsére azonban neki nem esett baja, és szombaton délelőtt célba értek a jótékony adományok.

#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32
Társadalom|50
Forrás

Előző cikkEljött a nap, amit annyira vártunk! Ma este női csapatunk a Magyar Kupa elődön…
Következő cikkTörténelmi sikerek az úszóknál…