A 17. fordulóból előrehozott mérkőzésre Szolnokra utaztunk, ahol 20–9-es vereséget szenvedtünk. Szombaton 19 órakor a Honvéd otthonában zárjuk a 2021-es évet.

Szolnoki Dózsa–Metalcom Szentes 20–9 (8–4, 4–2, 3–0, 5–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 17. forduló. Szolnok, Tiszaligeti uszoda. Vezette: Kovács S., Ercse.
Szolnoki Dózsa: Gárdonyi – Angyal 4, Schmölcz 3, Nagy Á. 4, Jansik D. 3, Zovic 1, Teleki. Csere: Szeghalmi, Gbadamassi 1, Kovács G. 1, Melkuhn, Milakovic 1, Pető 2. Vezetőedző: Zsivko Gocics.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Kókai, Mátyók 2, Pellei K. 3, Lajkó, Bozó, Hornyák. Csere: Meixner (kapus), Chilkó 1, Garancsy 1, Hegedűs 2, Kátai-Benedek, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 7/1, ill. 7/0.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.

Pellei Csaba: – Alapvetően nem mi voltunk a mérkőzés esélyesei, már az első negyedben kinyílt az olló a két csapat között. A csapatunk összetétele miatt egy másodpercre sem tudtuk felvállalni a szoros emberfogást, végig zónát védekeztünk, így viszont ezzel élt a Szolnok, átlőttek bennünket. Ezt követően konszolidálódott a játék, de egyértelmű volt a különbség. A lőtt gólok számával nagyjából elégedettek lehetünk, egy nagyon jó edzőmeccsnek tekintettük ezt a fellépést, szombaton minél jobban szeretnénk zárni az évet a Honvéd otthonában.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #szolnok #mvlsz #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkA haza elismeréssel és köszönettel tartozik a katonáknak
Következő cikkA december 10-én megjelent 49. lapszámunk családi eseményei…