🤽‍♂️

Még a negyedik negyedben is volt esélyünk a döntetlenre az Eger ellen, amellyel szemben kétgólos előnyben is játszhattunk.

Metalcom Szentes 🆚 Eger 12–15 (5–4, 3–4, 2–4, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 12. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Tóth S., Csanádi.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai 2, Mátyók 1, Pellei K. 1, Bozó 2, Hornyák, Pellei F. 1. Csere: Lajkó 2, Chilkó 2, Kátai-Benedek M., Hegedűs 1, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Eger: Krémer – Magyar 6, Kovács G. 1, Szalai, Lőrincz B. 2, Murisics 5, Sántavy. Csere: Grieszbacher (kapus), Rádli, Dóczi, Sári, Baksa 1, Hajdu, Lőrincz Á. Vezetőedző: Petrovai Márton.
Gól – emberelőnyből: 14/3, ill. 10/6.
Ötméteresből: 1/0, ill. 4/4.
Kiállítva cserével: Lőrincz B.
Kipontozódott: Kókai, ill. Sántavy.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Gratulálok az Egernek a megérdemelt sikerhez. Elfáradtunk, felőröltek bennünket. Ettől féltem, az volt a kérdés, hogy meddig bírjuk majd erővel. Óriási változás van a csapatom hozzáállásában az UVSE- vagy a Miskolc-meccshez képest, nagyon büszke vagyok a játékosaimra. Nagyon sajnálom őket, erőn felül küzdöttek ma. Végig volt tartásunk a jó Eger ellen.

Összefoglaló:
✍️ Egri labdaelhozás után Magyar Márton sikeres ötméteresével a vendégek szereztek vezetést. Az első hat perc során előrébb jártak, majd fordítottunk Hegedűs, Lajkó és Chilkó találataival 4–3-ra.

Kiélezett csata folyt a vízben a második negyedben, amelyben 8–6-nál büntetőt hibáztunk, majd a következő egri támadás góllal zárult büntetőből. 9–6 helyett 8–7 állt így az eredményjelzőn. A harmadik negyed mindezek után 8–8-as döntetlenről indulhatott.

Sajnos hidegzuhanyként újabb sikeres egri büntetőt könyvelhettünk el, de harcosságunkat ez sem csökkentette. Óriásit küzdöttünk, aminek következtében három és fél perccel a vége előtt még 12–13-ra jöttünk fel.

Pont nélkül, de emelt fővel búcsúztunk a 2021-es esztendőtől hazai környezetben, ugyanis sérültjeink mellett az eltiltását töltő Somogyi Balázsra sem számíthatott vezetőedzőnk.

⏰ Jövő szombaton 19 órakor a Honvéd vendégeként zárjuk az évet.

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #eger #mvlsz #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkVereséget szenvedtünk, de nem vallottunk szégyent. Értékeltek az edzők és a játé…
Következő cikkMúlt és jelen találkozásának adott helyet a műszaki ezred a héten. Beluzsár Tamá…