Kezdőlap Szentesi VK Matajsz Márk: türelmesen kell játszanunk…

Matajsz Márk: türelmesen kell játszanunk…

96

A hét nappal korábbi bajnokihoz hasonlóan nehéz mérkőzésre számít Tatabányán vezetőedzőnk, Matajsz Márk. Női csapatunk, a Valdor Szentes szombaton 16 órától a magyar kupa negyeddöntőjének első felvonásán Tatabányán ugrik medencébe, majd a visszavágót vasárnap 16 órától rendezik a Dr. Rébeli-Szabó József-Sportuszodában.

– Három negyeden át tapadt ránk a Tatabánya szombaton, az utolsó negyedben viszont simán megnyertük a meccset. Melyik volt a valódi arca annak a mérkőzésnek?
– Nem lebecsülve a hazaiakat, a két csapat között reálisan öt-hatgólos különbség van a javunkra. Az, hogy ez csak az utolsó negyedben alakult ki, az oda nem figyelésünknek köszönhettük, valamint annak, hogy a Tatabánya azt játszotta, amit a legjobban tud. A sok mozgásos játékkal hibákra kényszerítettek bennünket, amelyeket kíméletlenül kihasználtak.

– Miben kell fejlődni a csapatunknak a bajnokihoz képest a két kupatalálkozóra?
– Nem szabad elvesztenünk a türelmünket támadásban. A tét minket nyom majd, nekik nincs vesztenivalójuk. Ezt el kell majd tudnunk viselni, türelmesen támadni végig.

– Milyen párharcra számítasz?
– A Tatabánya biztosan arra törekszik majd otthon, hogy olyan eredményt érjen el, amellyel lehet esélye Szentesen kiharcolni a továbbjutást. Mi ezt akarjuk megakadályozni, hogy vasárnap már nyugodtabban ugorhassunk medencébe itthon.

📸 Vidovics Ferenc
#valdor #szentes #tatabánya #benu #magyarkupa #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás