Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: a Miskolc győzött Szentesen…

Férfi OB I.: a Miskolc győzött Szentesen…

39

Nem sikerült itthon tartanunk a három pontot a Miskolc ellen, 10–9-es vereséget szenvedtünk. Szombaton az UVSE otthonában folytatjuk szereplésünket.

Metalcom Szentes 🆚 Miskolc 9–10 (3–4, 2–2, 2–2, 2–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 9. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Kun, Tóth S.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Mátyók 1, Pellei K. 1, Lajkó, Bozó, Pellei F. Csere: Vörös, Garancsy 3, Hegedűs 1, Hornyák 1, Kátai-Benedek M., Kürti-Szabó M. 2. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Miskolc: Hoferica – Krasznai 2, Sisán, Seman 1, Várkonyi 3, Vismeg Zs. 1, Biros B. 3. Csere: Nagy N., Böröczky, Tanczer, Vismeg B. Vezetőedző: Kis István.
Gól – emberelőnyből: 11/2, ill. 10/7.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Gratulálok a Miskolcnak! A Szentes jobb csapat, de ezt a mérkőzésen nem sikerült bebizonyítanunk, úgyhogy minden elismerésem a vendégeknek. Végig vezettek és futottunk az eredmény után. Szenvedünk minden mérkőzésen, ha nyerünk, ha vesztünk, ha döntetlent játszunk. Ugyanazzal a kerettel egyik napról a másikra nem tudunk készülni, mindig hiányzik három-négy játékosunk. Ez nem kifogás, csak felőrli a csapatot fejben. Sajnos nem vagyunk azon a szinten, hogy ezeket át tudjuk lépni. Nagyon akartunk ma, de gyengén játszottunk. Nehezen tudunk tíz fölötti gólszámot produkálni, így a védekezésünkkel volt a gond. A végén miután feljöttünk döntetlenre, kaptunk két gólt lefordulásból. Meg kellett szenvednünk a góljainkért, ziccereket hagytunk ki, míg az ellenfélnek ajándékoztunk két-három könnyű találatot. Dolgoznunk kell tovább, hiszen szombaton az UVSE vendégei leszünk. Azzal a kerettel kell játszanunk, ami rendelkezésünkre áll. A BVSC elleni győzelmünket ezzel a vereséggel annuláltuk, Miskolcon kell kiküszöbölnünk a csorbát.

Összefoglaló:
✍️ Nagyjából három perc elteltével már 2–0-ra vezetett a Miskolc, a vendégek két emberelőnyt is sikeresen használtak ki a mérkőzés elején. Ez a kétgólos előny alapjaiban határozta meg a kezdésünket, rohanhattunk az eredmény után. Először két perccel a nagyszünet előtt sikerült egyenlítenünk, ekkor 5–5 állt az eredményjelzőn. A harmadik negyed viszont 5–6-ról indult, mivel Seman még gólra váltott egy újabb emberelőnyt.

Hatvankét másodperc telt el a negyedik negyedből, amikor Hornyák Olivér ugrasztotta talpra a szurkolóinkat és a kispadot. A nyáron éppen Miskolcról igazolt játékosunk akciógóljával egyenlítettünk, 8–8. Nem sikerült azonban átvennünk a vezetést, 4:41-gyel a vége előtt Biros talált be büntetőből, majd 3:40 volt hátra, amikor Vismeg Zs. már a 8–10-et jelentő találatot szerezte meg vendégoldalról. Három perc és huszonhárom másodperc maradt a meccsből, amikor Garancsy András szépített, azonban az újbóli egyenlítés már nem össze sajnos csapatunknak.

A bajnokság 10. fordulójában szombaton 12.30-tól a sereghajtó UVSE vendége lesz a Metalcom Szentes.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #miskolc #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #szentes #hajráSzentes
Forrás