Kezdőlap Szentesi VK 3⃣ meccs 2⃣4⃣ órán belül, továbbjutottunk a Magyar Kupában…

3⃣ meccs 2⃣4⃣ órán belül, továbbjutottunk a Magyar Kupában…

75


3️⃣ meccs 2️⃣4️⃣ órán belül, továbbjutottunk a 🇭🇺🏆 Magyar Kupában

🥳 Jól vette az akadályt a 🔴🔵 Valdor Szentes a BENU női vízilabda magyar kupában. A győri selejtezőcsoportban mindhárom ellenfelünket legyőztük, így hibátlan mérleggel jutottunk be a legjobb 8️⃣ közé.

Az A csoport első mérkőzésén 13–8-ra győztük le péntek este a III. kerületi TVE-t. Szombaton előbb a másodosztályú Polo SC-vel találkoztunk (19–9), majd a házigazda Győr ellen (12–7) zártuk a minitornát.

– A három győzelem magáért beszél, gratulálok a lányoknak a továbbjutáshoz. Sok fiatalt vittünk magunkkal Győrbe, nagyon elégedett voltam velük, mindenki alaposan elfáradt a három mérkőzés alatt. Az viszont nem tetszett, hogy mindegyik találkozón sok helyzetet kihagytunk. Minden meccsen volt olyan periódusunk, amikor rengeteg hibát vétettünk és ezáltal az ellenfél közelebb zárkózhatott hozzánk – értékelte a kupahétvégét Matajsz Márk, a Valdor Szentes vezetőedzője.

A folytatásban már oda-vissza játék lesz, előtte viszont a bajnokság idei utolsó, hetedik fordulójában vár ránk fontos összecsapás. Szombaton 16 órakor Tatabányán ugrunk medencébe.

– A győri kirándulásunk a Tatabánya elleni felkészülésünket is abszolút segítette, hiszen kaptam egy képet a csapatról. Kijöttek azok a hibák, amelyek nem megengedhetőek egy Tatabánya ellen. Ezeket a hét elején biztosan átbeszéljük többször, és azon leszünk, hogy kijavítsuk őket – jegyezte meg trénerünk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#valdor #szentes #győr #vízilabda #benu #magyarkupa #tippmix #hajráSzentes
Forrás