Kezdőlap Hírek Különleges zenei világ elevenedik meg a Hangversenyközpontban…

Különleges zenei világ elevenedik meg a Hangversenyközpontban…

85

A Zene-Világ-Zene sorozat idei utolsó előtti koncertjén egy igazi zenei csemegével várja közönségét a Hangversenyközpont.
Magyarország első számú jazz-kamarazenekara, a Free Style Chamber Orchestra látogat el a zeneiskola Hangversenytermébe november 25-én, csütörtökön este.
A Nagy János “Yancha”, Erkel Ferenc – díjas zeneszerző vezetése alatt működő formáció 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy Magyarország első olyan állandó, professzionális kamarazenekarává váljanak, amely zenéje vonósokból, fafúvókból, tekerőből és jazz-combóból tevődik össze. A Free Style Chamber Orchestra állandó résztvevője a hazai és külföldi jazz fesztiváloknak, tagjai nemcsak professzionális jazz muzsikusok, hanem többen közülük jelentős hazai eMeRTon illetve Artisjus díjakkal elismert művészek is.
A koncertet rendhagyó módon november 25-én, csütörtökön rendezik meg 19 órai kezdettel. Jegyeket a Szentes Házban, a Művelődési Központban és a Hangversenyközpontban vásárolhatnak, valamint a jegy.hu internetes felületein is.

Jegyvásárlás: https://www.jegy.hu/program/nagy-janos-yancha-es-a-free-style-chamber-orchestra-127630
Spot: https://www.youtube.com/watch?v=YlyXdZCYMyw

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17
Koncert|32
Forrás