Kezdőlap Szentesi VK Leány gyermekcsapatunk veretlenül listavezető 6⃣ mérkőzés után…

Leány gyermekcsapatunk veretlenül listavezető 6⃣ mérkőzés után…

59


🤽‍♀️👏 Leány gyermekcsapatunk veretlenül listavezető 6️⃣ mérkőzés után 🥳😍

🔥 Lezárult az alapszakasz első köre a leány utánpótlás vízilabda-bajnokságokban, amelyben legutóbb a BVSC-t láttuk vendégül. Gyermekcsapatunk magabiztos sikert aratott, így őrzi veretlen sorozatát a tabella élén.

💪 Örömteli, hogy mindhárom csapatunk a dobogón foglal helyet hat mérkőzés után. Gyermekcsapatunk listavezető, az ifjúságiak pedig a második, míg a serdülők a harmadik pozícióban állnak a tabellán.

⏰ Legközelebb november 28-án vár mérkőzés a lányokra, akkor az OSC érkezik majd Szentesre.

Ifjúságiak:
Prointerier Yordo Szentes 🆚 BVSC 8–10 (1–5, 1–1, 3–1, 3–3)
Prointerier Yordo Szentes: Héri N. – de Vries 3, Mácsai 1, Dobos, Tóth Zs., Bonca 2, Csiszár. Csere: Tyukász, Kátai-Benedek, Bíró, Boldizsár, Ágoston, Forgó 2. Edző: Matajsz Márk.
🗣️💬 Matajsz Márk: – Sajnos rosszul kezdtünk, így a BVSC 5–1-re ellépett tőlünk. A többit negyedet jól hoztuk, de az elsőben összeszedett hátrányt nem tudtuk teljesen ledolgozni. Nem játszottunk jól, kihagytunk két ötméterest, pontatlanok voltak olykor a támadásaink. Bízom benne, hogy Budapesten visszavágunk majd nekik.

Serdülők:
Prointerier Yordo Szentes 🆚 BVSC 7–9 (1–2, 2–1–1–2, 2–1, ötméteresekkel: 1–3)
Prointerier Yordo Szentes: Héri N. – Bíró 1, Tyukász, Dobos 1, Kovács P., Horváth L. 1, Boldizsár 1. Csere: Kátai-Benedek 3, Dallos-Szilágyi, Balogh, Ágoston, Versegi. Edző: Brávik Fruzsina.
🗣️💬 Brávik Fruzsina: – Nem indult jól a meccs, miután a centerem, Horváth Zsófi nem játszott. Emiatt a többi játékosomnak kellett felváltva megoldania ezt a nehéz posztot. Ehhez képest kialakítottunk sok szép helyzetet és felvettük a kesztyűt. hat gólon tartani a BVSC-t nem kis dolog. Támadásban hiába alakítottunk ki szép helyzeteket, ezúttal kimaradtak. Kicsit sem vagyok szomorú. Negyedik bajnoki meccse volt a csapat gerincének ezen a héten. A szívük, lelkük ott volt és küzdöttek az utolsó percig. Ma erre volt elég.

Gyermekek:
Prointerier Yordo Szentes 🆚 BVSC 13–6 (3–1, 2–1, 4–1, 4–3)
Prointerier Yordo Szentes: Varga N. – Mácsai 2, Arató 1, Horváth Zs. 1, Horváth L. 2, Versegi 1, Nagy A. Csere: Szalai (kapus), Vida Sz., Udvardi, Dömsödi 1, Matajsz 5, Szűcs, Furák-Szabovik, Bába. Edző: Oltyán Gyula.
🗣️💬 Oltyán Gyula: – Nagyon készültünk erre a találkozóra. Eseményekben gazdag, tanulságos meccs volt! Lendületes kezdés után négy percig hátrányba kerültünk. Ez sosem látott élethelyzet volt számunkra, de taktikailag mi reagáltunk gyorsabban. Csak egy gólt kaptunk ez idő alatt. Miután elvesztettük a második játékosunkat is, a második félidőben teljesen át kellet alakítanom a csapat szerkezetét. Ez nem okozott törést. Végig, jó játékkal, kiemelkedő kapusteljesítménnyel, szép gólokkal, kevés hibával, folyamatosan növelve az előnyünket győztünk. Ezzel veretlenül vezetjük az alapszakasz keleti csoport tabelláját.

#szentesivízilabdaklub #prointerirer #yordo #szentes #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes
📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
Forrás