Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Győzelemmel zártuk az őszi fordulókat…

Győzelemmel zártuk az őszi fordulókat…

33

A Csongrád-Csanád Megyei Labdarúgó I. osztály szombati játéknapján klubunk a Deszk SC-t fogadta a Pusztai László Sporttelepen. Bány Tamás legénysége hozta az előzetesen elvárt 3 pontot, ám a vezetőedző úgy értékelt, akár meglepetést is okozhattak volna a vendégek. A vége azonban megérdemelt 1-0-s hazai győzelem lett, így első csapatunk az 5. helyen vonul téli szünetre.

A kellemetlen hideg ellenére népes közönség látogatott ki a két csapat találkozójára, amit az időjárás viszontagságai miatt a sporttelep műfüves pályáján rendeztek. A Kinizsi kezdte lendületesebben a mérkőzést, de az az első perctől látszott, hogy férfias küzdelem uralkodik majd a pályán. Bő negyedóra elteltével a Deszk kapusának hibáját kihasználva támadónk, Frank Boldizsár megszerezte a Kinizsi-vezetést, egyben szezonbeli tizedik találatát. Fiatal támadóink előtt számos lehetőség is adódott a mérkőzés folyamán, több ziccert is elhibáztak, a mérkőzés egyes periódusaiban pedig ezt akár meg is bosszulhatta volna a Deszk, hiszen előttük is adódtak lehetőségek. Több gól azonban nem esett a találkozón, így klubunk 23 ponttal az 5. helyen kezdi majd meg a téli alapozást.

Bány Tamás így értékelt a lefújást követően. – Szerintem egy kicsit könnyelműen vették a srácok ezt a mai összecsapást, holott majdnem meglepetést okoztak a vendégek: kihagytuk a helyzeteket és majdnem megbüntettek bennünket. A legfontosabb pozitívuma ennek a mai délutánnak az, hogy megszereztük a 3 pontot és győzelemmel zárjuk az őszi fordulókat.

Szentesi Kinizsi SZITE – DESZK SC 1-0 (1-0)
Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Varga A. (Berta E. – 61’), Mészáros M., Lőrincz B., Frank B., Prozlik Á., Locskai Zs. (Péter J. – 61’), Lázár D., Szarvas J., Piti D. (Légrádi Zs. – 85’), Molnár Zs. (Dovics M. – 70’)
Vezetőedző: Bány Tamás
Gólszerző: Frank Boldizsár (17’)
Forrás