Kezdőlap Szentesi VK Utánpótlás: két korosztályban is legyőztük a Kaposvárt…

Utánpótlás: két korosztályban is legyőztük a Kaposvárt…

83


🥳👏💪

A fiú utánpótlás bajnokságok hatodik fordulójában a Kaposvár érkezett Szentesre. Ifjúsági- és gyermekcsapatunk is nyert, utóbbit Somogyi Balázs piroslapos eltiltása miatt Torday Árpád irányította. A serdülők szoros és izgalmas mérkőzésen szenvedtek egygólos vereséget.

A hetedik fordulóban vasárnap Szombathelyre utaznak csapataink.

Fiú ifjúsági
Legrand Szentes 🆚 Kaposvár 11–6 (2–2, 4–3, 1–0, 4–1)
Legrand Szentes: Kovács K. – Tóth B., Pellei Z. 1, Makán R. 1, Kürti-Szabó M. 4, Félegyházi Török 2, Takács K. 1. Csere: Kormányos 2, Petróczi, Komáromy, Lévai, Czirbus O., Bán. Vezetőedző: Horváth Tamás.
Gól – emberelőnyből: 6/2, ill. 7/2.
Ötméteresből: 1/0, ill. -.
🗣️💬 Horváth Tamás: – Újra egy olyan mérkőzés várt ránk, amit nyerni kellett. A győzelmi kényszer az elején rányomta bélyegét játékunkra, de lépésről lépésre el tudtunk szakadni ellenfelünktől. A 11–6-os végeredmény az aktuális különbséget hűen mutatja, de még bőven van potenciál a csapatban. Fontos három pontot tartottunk itthon, de fejlődnünk kell, hogy a céljainkat elérjük.

Fiú serdülő
Legrand Szentes 🆚 Kaposvár 9–10 (3–4, 3–2, 2–1, 1–3)
Legrand Szentes: Inokai Tóth – Molnár B. 4, Kovács A., Papp P. 1, Bojtár, Szűcs, Busi 3. Csere: Varga Á., Rakonczai 1, Gila T., Agócs B. Vezetőedző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 10/3, ill. 9/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kipontozódott: Gila T.
🗣️💬 Torday Árpád: – Bár felkészültünk, de nem sikerült olyan tűzzel játszani, ahogyan a Kecskemét ellen. Ez meglátszott a játékunkon, egy góllal alulmaradtunk, ez a három pont pedig a végelszámolással hiányozni fog.

Fiú gyermek
Legrand Szentes 🆚 Kaposvár 19–10 (7–1, 7–3, 2–3, 3–3)
Legrand Szentes: Fehér – Horváth Á. 1, Agócs B. 3, Czirok Cs. 4, Kovács I. 3, Király 2, Makán G. 1. Csere: Cselőtei (kapus), Tajnai, Vida-Szűcs 1, Kis-Rácz 4, Molnár B., Joó, Boda. Megbízott edző: Torday Árpád.
Gól – emberelőnyből: 3/1, ill. 10/2.
Ötméteresből: 4/2, ill. 2/2.
🗣️💬 Somogyi Balázs: – Köszönöm Torday Árpinak, hogy helyettesített a kispadon, a fiúknak pedig a sok munkát és a győzelmet. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, gyorsan sikerült ellépnünk, aztán pedig végig tartva az előnyt magabiztosan pólóztunk. Mindig nagyon nehéz az első győzelmet megszerezni a bajnokságban. Remélem, ez plusz erőt és önbizalmat ad a további munkához. Újabb fontos meccs következik a hétvégén, ahol szeretnénk további pontokat szerezni.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #legrand #szentes #utánpótlás #vízilabda #hajráSzentes
Forrás