Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: jön a Debrecen elleni hazai rangadó…

Férfi OB I.: jön a Debrecen elleni hazai rangadó…

61


🔥🤽‍♂️

Nehéz sorozat után egy szintén nem könnyű, de annál fontosabb szériába kezd holnap férficsapatunk. Szombaton 18 órától a Debrecent látja vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában a Metalcom Szentes.

Hat mérkőzést játszottunk eddig a bajnokságban. Nehéz sorozat van mögöttünk, hiszen sérülések miatt tartalékos összeállításban az előző idény öt legjobb csapata, valamint a Szegedi VE ellen játszottunk. Hazai környezetben fontos három pontot szereztünk a BVSC ellen, míg a Szeged ellen egy félidőn át jól védekeztünk. A bajnokság sztárcsapatai ellen lehetőséget kapott több fiatal tehetségünk is, akik éltek a lehetőségeikkel.

Most kezdődik számunkra a férfibajnokság érdemi része, amikor reális eséllyel ugrunk a vízbe a három pontért. Novemberben még négy mérkőzés vár Pellei Csaba tanítványaira, ebből három itthon. Az első holnap 18 órakor, a Debrecent fogadjuk.

A hajdúságiak a tizennégy csapatos tabella tizenharmadik helyét foglalják el. Öt mérkőzést játszottak eddig, nulla pontot gyűjtöttek. Debrecenben győzött a Szolnok (13–6), a Pécs (7–5) és a Szeged (9–3), míg otthon az Eger (17–2) és a Kaposvár (11–9).

A debrecenieket erősíti az a Fülöp Bence, aki a 2020–2021-es idényben a Metalcom Szentes vízilabdázója volt.

Tavaly a még tizenhat csapatos pontvadászatban a tizennegyedik pozícióban zárt a DVSE. Ami az egymás elleni mérkőzéseinket illeti, van miért visszavágnunk nekik, hiszen sem Szentesen, sem pedig Debrecenben nem jött ki nekünk a lépés, mindkétszer 10–9-es vereséget szenvedtünk nagy csatában.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #debrecen #vízilabda #magyarbajnokság #szentes tippmix #hajráSzentes
Forrás