Kezdőlap Hírek Már rendezi be az Alföldi Fotószalont…

Már rendezi be az Alföldi Fotószalont…

151

A Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör meghívja Önt és kedves barátait
a Tokácsli Galériába, 2021. október 23-án (szombaton) 15 órakor bemutatásra kerülő XXVII. ALFÖLDI FOTÓSZALON (XLI. Dél-Alföldi Fotószalon) megnyitó ünnepségére.

Köszöntőt mond és a díjakat átadja: Szabó Zoltán Ferenc Szentes város polgármestere
A kiállítást megnyitja: A Fehér Vera kecskeméti fotográfus, újságíró

A kiállítás megtekinthető: 2021. november 20-ig, keddtől péntekig 9-13 és 15-17 óráig, szombaton 9-13 óráig (Szentes, Kossuth Tér 5. I. emelet.)

A megnyitó és a díjátadó rész után a szokásunkhoz híven röviden bemutatkoznak a kiállításon díjazott alkotók. Ezt követően próbálunk egy közös fotós szakmai eszmecserét, egy mini fotós konferenciát rendezni, ha már az ország több részéről eljönnek Szentesre a kiállító fotósok, fotóművészek.

Fotóamatőrök és fotóművészek – versus vagy uniti?

Hogyan változott a fotóamatőrök megítélése hazánk fotográfiai életében az 1900-as évek elejétől napjainkig? Milyen lehetőséget látott a rendszerváltozás előtti éra az amatőr mozgalmakban? Milyen relációban állnak a fotóművészek és a fotóamatőr-mozgalmak? Korunk töretlen képrobbanása hogyan változtatja ezeket a kategóriákat? Ez A Fehér Vera vitaindító előadásának a rövid vázlata, melyhez örömmel vennénk, ha csatlakoznának a saját gondolataikkal a helyszínen.

A rendezvényre mindenkit vár a Szentesi Művelődési Központ és a Szentesi Fotókör!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Programajánló|17


Forrás