Kezdőlap Szentesi VK Valdor Szentes: 4⃣ játékost igazoltunk…

Valdor Szentes: 4⃣ játékost igazoltunk…

72


Valdor Szentes: 4️⃣ játékost igazoltunk

1️⃣8️⃣1️⃣ nap után újra tétmérkőzés vár női csapatunkra az OB I.-ben. 🔴🔵 A Valdor Szentes vendége ⏰ pénteken 18 órától a 🆚 III. kerületi TVE lesz. A szezonkezdet kapcsán vezetőedzőnkkel, Matajsz Márkkal beszélgettünk. ✍️👇

🗣️💬 – Ott tart a csapat a felkészülésben, ahova tervezted előzetesen a bajnoki rajtra?
– Igen! Amit elterveztünk, azt sikerült maximálisan elvégeznünk. Rendkívül hosszúra nyúlt a felkészülési időszak, az eddigi pályafutásomból nem is emlékszem még egy ilyen hosszúra.

– Hátráltató tényező lehet ez a hosszú, tétmeccsmentes időszak?
– Elválik majd, akár már holnap, hogy milyen formát mutatunk a III. kerületi TVE ellen. Egyébként nem gondolnám, hogy a felkészülés hosszára bárki hivatkozhat, hiszen mindenkinek ugyanakkora volt, mindenki tisztességesen elvégezhette a munkáját.

– Négyen távoztak, és ugyanennyien érkeztek csapatunkhoz a nyáron. Alakul már a játék?
– Igen, jól alakul. Szerencsére a csapatunk nagyobb része egyben maradt azért, ami már önmagában erősítést jelent.

– Mutasd be kérlek szurkolóinknak az új játékosainkat.
– Aranyi Réka a Honvédból érkezett hozzánk. Személyében egy jó kapust ismertem meg a felkészülés során, aki emberileg is nagyon jó, Füsti-Molnár Jankával remekül kiegészíthetik majd egymást az idény során. Lesz idén két légiósunk, velük még folyamatosan ismerkedünk. Az első benyomásaink jók velük szemben is. A holland Noah de Vries érkezett a center pozíciójába, ő már a nyári Duna-kupán is jó teljesítményt nyújtott, azért igazoltuk le. Az orosz Viktoria Dankina pedig a Ruza Moszkvából érkezett, rá elsősorban bekként számolhatunk majd. A negyedik új, egészen pontosan régi-új játékosunk pedig Hevesi Anita, akit nem kell bemutatnunk senkinek. Újrakezdi a játékot, rutinos, stabil pólós, nagy segítségünkre lesz a szezonban.

– Mit vársz a 2021–2022-es szezontól?
– Jó lenne megismételni a tavalyi eredményeinket. Felnőtt- és utánpótlás szinten is kimaxoltuk, így már megismételni szintén óriási dolog lenne, nemhogy előrébb lépni.

– Milyen célokat tűztél ki a csapataid elé?
– Nem szeretek konkrét célokat kijelölni. Az látszik, hogy az ifjúsági csapatunk picit átalakul, hiszen Dömsödi Dalma távozott, míg Kolarova Tamara kiöregedett ebből a korosztályból. Legutóbb megnyertük a bajnokságot és a magyar kupát is. Jó lenne ismét hasonló eredményeket produkálni. A legfontosabb viszont, meccsről meccsre készülünk, és nem szabad elfelejteni, sajnos a koronavírus-helyzet akár ismét beleszólhat a mindennapjainkba. Feszített lesz a tempó, sok meccs, így sok játékosnak több fronton is meg kell állnia a helyét.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #valdorszentes #vízilabda #mvlsz #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes
Forrás