Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Nem sikerült a bravúr…

Nem sikerült a bravúr…

70

Klubunk megye I-es felnőtt együttese a bajnokság 8. fordulójának nyitómérkőzésén 1-0-s vereséget szenvedett a Szent Gellért Fórumban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. csapatának vendégeként.

Pikáns találkozónak ígérkezett a megyei labdarúgó bajnokság 8. fordulójának startja, hiszen a tabella 2. és 4. együttese mérte össze tudását, ezúttal a szegedi Szent Gellért Fórumban, villanyfényben.
Ahogy az már előzetesen várható volt, a kékek az első perctől kezdve magukhoz ragadták a kezdeményezést, de a jól szervezett, fegyelmezett védelmünk állta a sarat, így 0-0-lal vonulhattak szünetre a felek. A második játékrészben sem változott a játék képe, a hazaiak játszottak fölényben, és a 68. percben egy pontrúgást követően megszerezték a vezetést. A lehetőségek a mi oldalunkon sem maradtak el, Szarvas József csapatkapitány több alkalommal játszotta át magát a szegedi védelmen és Frank Boldizsár szabadrúgása is csak centiméterekkel ment kapu mellé. Az egyenlítő találat azonban nem jött össze, így a 3 pont Szegeden maradt.

– A csapat fegyelmezetten játszott, az előzetesen megbeszélt taktikát hajtották végre a srácok. Sajnálom, hogy egy elkerülhető gólt kaptunk, figyelmetlenek voltunk, nem olvastuk a játékot, pedig szinte előre lehetett látni a megjátszott szabadrúgás-szituációt. Tudtuk, hogy egy nehéz mérkőzés vár ránk, ahol nagyon kevés lehetőségünk lesz a gólszerzésre, ma ezeket sajnos nem sikerült gólra váltani – értékelt a mérkőzést követően Bány Tamás, hozzátette, a következő fordulóban a Dorozsma ellen hazai pályán szeretnék három ponttal feledtetni a vereséget.

Szeged Csanád Grosics Akadémia II. – Szentesi Kinizsi SZITE 1-0 (f.i.: 0-0)

Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Berta E., Koncz Zs., Frank B., Lőrincz B. (Piti D – 88’), Prozlik Á., Bartucz P. (Péter J. – 67’), Lázár D., Szarvas J., Molnár Zs. (Dovics M, – 67’), Mészáros M.

Vezetőedző: Bány Tamás

📸 Sebők Tamás
Forrás