A Nemzeti Művelődési Intézet (NMI) fontos feladatának tartja a helyi gazdaság támogatását és fejlesztését is. Közös cél, hogy a Coop Szolnok Zrt. által működtetett valamennyi szupermarketben (az ország egész területén) kialakításra kerüljön a helyi termékek polca, és ezáltal is bővüljenek a helyi termelők, kézművesek értékesítési, illetve a vevők beszerzési lehetőségei.

Az NMI az alábbi linken elérhető online kérdőívvel szeretné előzetesen is felmérni, hogy az országban hány olyan termelő, kézműves van jelen a különböző termékeivel, aki szívesen csatlakozna a fent említett kezdeményezéshez, továbbá termékei meg is felelnek-e a feltételeknek. A kérdőív segítségével olyan adatbázist terveznek létrehozni, amely részben a helyi termékek eladását helyben, részben pedig a Nemzeti Művelődési Intézet további gazdaságfejlesztő, innovatív szakmai tevékenységét segíti.

Kérdőív linkje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe23Q484YviYX0r6NFu3DKn5nDc7rLl0W7wp2za7w3x1kngJg/viewform?usp=sf_link

A kérdőívet helyi termelők és kézművesek töltik ki a saját tevékenységükre és termékeikre vonatkozóan. Jelenleg a Nemzeti Művelődési Intézet foglalkoztatásában résztvevő munkatársak feladatként kapták, hogy segítsék a termelők felkutatását és a kérdőív kitöltését.

Kitöltési határidő: 2021. 10. 18. 12.00 óra
Forrás

Előző cikkTestünk a csoda – interaktív kiállítás gyerekeknek…
Következő cikkTOKÁCSLI GALÉRIA…