Kezd艖lap Szentesi VK Bemutatkozunk itthon, gyertek szurkolni…

Bemutatkozunk itthon, gyertek szurkolni…

67


馃憦馃挭

Szerd谩n 19 贸rakor a Dr. R茅beli-Szab贸 J贸zsef Sportuszod谩ban fogadjuk a BVSC-t a f茅rfi v铆zilabda OB I. els艖 fordul贸j谩b贸l elhalasztott m茅rk艖z茅sen.

Ez lesz a 2021鈥2022-es id茅nyben a m谩sodik bajnoki m茅rk艖z茅s眉nk, mivel szombaton a m谩sodik fordul贸b贸l m谩r lej谩tszottuk az OSC elleni tal谩lkoz贸nkat. J贸l siker眉lt az idegenbeli bemutatkoz谩s, mivel n茅gy alapember眉nk hi谩ny谩ban is 13 g贸lt l艖tt眉nk a tavalyi szezon bajnoki d枚nt艖s茅nek.

Neh茅z feladattal ind铆tjuk itthon a bajnoks谩got, mivel a legut贸bbi id茅ny negyedik helyezettj茅t l谩tjuk vend茅g眉l. A BVSC a c铆mv茅d艖 Ferencv谩ros ellen maradt alul a bronzcsat谩ban.

Holnapi ellenfel眉nk vezet艖edz艖je Kem茅ny Krist贸f, aki nemr茅g elmondta, az a c茅ljuk id茅n, hogy a m谩jusi vil谩gbajnoks谩got k枚vet艖 r谩j谩tsz谩sban 茅rem茅rt k眉zdjenek majd, valamint az 茅lmez艖nybe ker眉ljenek az Eurokup谩ban.

Ami a BVSC j谩t茅koskeret茅t illeti, nem volt nagy j枚v茅s-men茅s, ez pedig a szezonnyit贸n is megl谩tszott. Magabiztos j谩t茅kkal, az els艖 m谩sodpercekt艖l domin谩lva nyertek a f艖v谩rosiak az ellen a Miskolc ellen, amellyel vas谩rnap a magyar kupa nyolcadd枚nt艖j茅ben tal谩lkozunk.

馃そ鈥嶁檪锔忊湇锔 A BVSC j谩t茅koskerete, kapusok: Gy枚rke Zsolt, Szakonyi D谩niel. Mez艖nyj谩t茅kosok: 脕gh Gy枚rgy, Kov谩cs P茅ter, Gy谩rf谩s Tam谩s, Nagy M谩rton, Csap贸 Mikl贸s, Batizi Bendek, Sug谩r P茅ter, M茅sz谩ros M谩ty谩s, Gyenis 脕d谩m, Irmes P谩l, M茅sz谩ros Csaba, P谩sztor M谩ty谩s. Vezet艖edz艖: Kem茅ny Krist贸f.
#metalcomszentes #bvsc #v铆zilabda #tippmix #szentes #mvlsz
馃摳 Arch铆v fot贸: Vidovics Ferenc
Forr谩s