Kezdőlap Hírek Hírek Hivatalosan is átadták a Szilver Sportházat…

Hivatalosan is átadták a Szilver Sportházat…

2021. szeptember 11-én, szombaton avatták fel és adták át hivatalosan a Dr. Papp László Birkózó Egyesület Tóth József – Hajdú Lajos utcában található bázisát. Az ünnepségre Szentesre érkezett a Magyar Birkózó Szövetség elnöke Németh Szilárd, a szövetség alelnöke Bacsa Pétert, olimpiai bajnok birkózók Lőrincz Tamást és testvére, a tokiói ezüstérmes Viktor.

,,A győztesek soha nem adják fel. Akik feladják, sohasem győznek.” Németh Pál gondolatával kezdődött annak a sportkomplexumnak az ünnepélyes átadása, melyben a küzdés, a tanulás és az akarat minden percben jelen van.

Az új sportház két sportágnak biztosítja hosszútávon a működésének helyszínét. Mind a birkózás, mind a versenytánc több évtizede jelen van a város és az ország sportéletében. A Szilver Táncsport Egyesület közel 30 éve működik és 20 éve az ország legeredményesebb egyesülete. A birkózó sportnak nagy hagyománya és tisztelete van a mai napig. Városunkban 1926-tól jegyezzük a sportág elindulását. Jó néhány sikeres korszakról beszélhetünk, melynek tisztelete mai ünnepség alapja.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Teremsportok|24
Forrás

Exit mobile version