Kezdőlap Szentesi VK Hevesi Anita: vízilabdázni olyan, mint biciklizni…

Hevesi Anita: vízilabdázni olyan, mint biciklizni…

79


Hevesi Anita: 🤽‍♀️ vízilabdázni olyan, mint biciklizni 🚴‍♀️

Újabb edzőmeccsek várnak női vízilabdacsapatunkra, a 🔴🔵 Valdor Szentesre az előttünk álló hétvégén. Matajsz Márk vezetőedző tanítványai péntektől vasárnapig a szerbiai Óbecsén a 🏆 Duna-liga első fordulóján vesznek részt. Ott lesz a vízben klubunk rutinos játékosa, Hevesi Anita is, aki 3️⃣ év után kezdte újra a játékot nyáron.

Visszatérő játékosunk utoljára 2018. októberében játszott tétmérkőzést. – Hiányzott már ez a vízilabdás közeg, nagyon jól érzem magam ismét az uszodában – árulta el Hevesi Anita.

🗣️💬 – Motiváltan tértem vissza, a beilleszkedés is könnyen ment. Gyorsan visszajöttek a mozdulatok, nem felejtettem el vízilabdázni, úgy néz ki, ez is olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni – mesélte mosolyogva. Hozzátette, rengeteget köszönhet családjának, akik rengeteget segítenek neki, ameddig távol van kisfiától. Ezen a hétvégén is így lesz, mivel pénteken 9 órakor játsszuk első meccsünket Szerbiában, így már csütörtökön elutazunk

Sikeres centerünk visszatér tehát a medencébe az ősszel, rutinjára nagy szüksége lesz majd fiatal csapatunknak.

– Követtem az elmúlt időszakban is a lányok meccset, amennyire lehetett az elmúlt másfél évben. Több fiatal játékosunk lesz, de ennek nagyon örülök, mert nagyon jó velük dolgozni. Igyekszem segíteni is nekik, mert emlékszem, amikor én voltam serdülőkorú, nem egyszerű, jól esett, amikor a rutinosabb játékosok elláttak egy-két jó tanáccsal – jegyezte meg Hevesi Anita, aki kisfia születése miatt hagyott fel a játékkal.

📸 http://klimojan.zenfolio.com/
Forrás