Kezdőlap Hírek Hírek Szeptember 29 – október 2-ig tekinthető meg az első bérletes előadás a...

Szeptember 29 – október 2-ig tekinthető meg az első bérletes előadás a Tóth Józs…

143


Szeptember 29 – október 2-ig tekinthető meg az első bérletes előadás a Tóth József Színházban!

Pierre Chesnot: HOTEL MIMÓZA című darabjával indul el a Tóth József Színház és Vigadó bérletes szezonja. A Horváth Mihály bérlettel rendelkezők szeptember 29-én, a Bácskai Mihály bérlettel rendelkezők szeptember 30-án, az Őze Lajos bérlettel rendelkezők október 1-én és a Tóth József bérlettel rendelkezők október 2-án 19.00 órai kezdettel tekinthetik meg a bérletük első előadását.

A szeptember igen mozgalmas lesz a színház életében, mert harmadikán adják át hivatalosan a színházat, ahol a díszelőadás előtt szabadtéri gálaműsor lesz, de erről hamarosan részletesen beszámolunk.

Ezen kívül két vendégjáték lesz szeptember hónapban, melyekre jegyek már kaphatók! Bővebb infó a https://www.tothjozsefszinhaz.hu/musor/ oldalon! (Ne felejtsen el a szeptemberi hónapra tovább lépni a megjelenő augusztusról!)

További fontos információ, hogy a bérletes előadásokat nem csak bérlettel, hanem belépőjeggyel is megtekinthető!

Ezekre az előadásokra még vannak szabad helyek, és a MŰSOR menü linkje mindenkit a megfelelő online vásárlási oldalra visz.

Aki személyesen akarja megvásárolni jegyét a színház megnyitásáig kedd, csütörtök: 16.00 – 18.00 és szombat: 10.00 – 12.00 óráig a Szentes Házban tudja ezt megtenni!

Előre is köszönjük, ha ezt az információt megosztja ismerőseivel és lájkolja oldalunkat a Facebook-on!

www.tothjozsefszinhaz.hu
www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Színház|26
Forrás