Kezdőlap Szentesi VK Edzőmeccsek és krioszaunázás szerepelt a programunkban…

Edzőmeccsek és krioszaunázás szerepelt a programunkban…

75


🤽‍♂️ Edzőmeccsek és krioszaunázás 🥶 szerepelt a programunkban

Férficsapatunk, a 🔴🔵 Metalcom Szentes folyamatosan készül a férfi vízilabda OB I. és a magyar kupa szeptemberi nyitányára. Ezen a héten a szintén első osztályú 🆚 Debrecennel és a Miskolccal kétkapuztunk Szentesen, míg az Orosházi FKSE meghívására kipróbáltuk a krioszaunát.

– Vártuk már, hogy végre ne csak egymás között vízilabdázzunk, hanem idegen ellenféllel szemben is – árulta el játékosunk, Pellei Kristóf.

– Először a Ferencváros ifjúsági csapatával játszottunk, majd kedden a Debrecen, csütörtökön pedig a Miskolc járt nálunk. Jó irányba haladunk, kezdjük visszanyerni az állóképességünket, és a két új pólósunk, Hornyák Olivér és Chilkó Márton is kifejezetten jól beilleszkedtek a rendszerünkbe – mesélte 22 éves vízilabdázónk.

Pellei Kristóf hozzátette, csütörtökön délután férficsapatunk játékosai az NB I./B-s Orosházi FKSE meghívására kipróbálhatták a hidegterápiás krioszaunát.

– Köszönettel tartozunk az OFKSE-nek, hogy meghívtak bennünket, ezentúl havonta egyszer igénybe vehetjük ezt a hidegterápiát. Először próbáltam ki, három percet töltöttem benne, de nagyon jól esett. Éreztem a hatását, jobbat aludtam, mint általában szoktam – jegyezte meg.

Augusztus utolsó hetében is folytatjuk a felkészülést a bajnokságra és a kupaküzdelmekre, terveink szerint ezúttal a Szegedi VE ellen ugrunk majd medencébe gyakorlásként.
Forrás