Szeptemberben két bérleten kívüli előadás az új színházban! Jegyek már kaphatók!

2021. szeptemberében a Vörösmarty Színház és a József Attila Színház vendégjátékát tekinthetjük meg bérleten kívüli előadásban az új Tóth József Színház és Vigadóban.
Szeptember 17-én Gáspár Sándor főszereplésével láthatjuk Molnár Ferenc: Játék a kastélyban komédiát. Molnár Ferenc parádés szó- és szívpárbajokokat megjelenítő darabjában semmi sem az, aminek látszik. A primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró oldhatja meg. Színházat látunk a színházon belül, ahol menthetetlenül összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház. De ki kell bogozni a szálakat? Mennyire fontos az igazság? A valóság vagy az illúzió tesz boldogabbá?

A darabról részletesen: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/jatek-a-kastelyban/

A fenti linken keresztül érhető el az online jegyvásárlás is!

Szeptember 21-én kedden a József Attila Színház vendégjátékának örülhetünk. Lux Ádám, Nemcsák Károly, Molnár Zsuzsanna, Holczinger Szandra és Botár Endre szereplésével láthatjuk Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek színjátékát.
Az 1942-ben megjelent, nagy indulatoktól feszülő, szuggesztív erejű regény vakító élességgel világít a barátság, a hűség és az árulás ösvényeibe. Két régi barát évtizedek után újra találkozik, s végig beszélgetik az éjszakát. A múltra visszatekintve egyikükből vádlott, másikukból vádló lesz.

A darabról részletesen: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/a-gyertyak-csonkig-egnek/

A fenti linken keresztül érhető el az online jegyvásárlás is!

www.szentesimozaik.hu
Színház|26
Programajánló|17
Hírek|29


Forrás

Előző cikkNe tedd el még a fürdőruhát! Strandfesztivál az Üdülőközpontban!…
Következő cikkAz augusztus 02-án indult alapkiképzés első kettő hetének főbb mozzanatai képekb…