Kezdőlap Hírek Hírek Szeptemberben két bérleten kívüli előadás az új színházban! Jegyek már kaphatók!…

Szeptemberben két bérleten kívüli előadás az új színházban! Jegyek már kaphatók!…

129


Szeptemberben két bérleten kívüli előadás az új színházban! Jegyek már kaphatók!

2021. szeptemberében a Vörösmarty Színház és a József Attila Színház vendégjátékát tekinthetjük meg bérleten kívüli előadásban az új Tóth József Színház és Vigadóban.
Szeptember 17-én Gáspár Sándor főszereplésével láthatjuk Molnár Ferenc: Játék a kastélyban komédiát. Molnár Ferenc parádés szó- és szívpárbajokokat megjelenítő darabjában semmi sem az, aminek látszik. A primadonna, a hősszerelmes és a fiatal zeneszerző kínos szerelmi bonyodalmát csak egy drámaíró oldhatja meg. Színházat látunk a színházon belül, ahol menthetetlenül összegabalyodik valóság és látszat, igazság és hazugság, élet és színház. De ki kell bogozni a szálakat? Mennyire fontos az igazság? A valóság vagy az illúzió tesz boldogabbá?

A darabról részletesen: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/jatek-a-kastelyban/

A fenti linken keresztül érhető el az online jegyvásárlás is!

Szeptember 21-én kedden a József Attila Színház vendégjátékának örülhetünk. Lux Ádám, Nemcsák Károly, Molnár Zsuzsanna, Holczinger Szandra és Botár Endre szereplésével láthatjuk Márai Sándor: A gyertyák csonkig égnek színjátékát.
Az 1942-ben megjelent, nagy indulatoktól feszülő, szuggesztív erejű regény vakító élességgel világít a barátság, a hűség és az árulás ösvényeibe. Két régi barát évtizedek után újra találkozik, s végig beszélgetik az éjszakát. A múltra visszatekintve egyikükből vádlott, másikukból vádló lesz.

A darabról részletesen: https://www.tothjozsefszinhaz.hu/a-gyertyak-csonkig-egnek/

A fenti linken keresztül érhető el az online jegyvásárlás is!

www.szentesimozaik.hu
Színház|26
Programajánló|17
Hírek|29


Forrás