🔴🔵 Metalcom Szentes: új szezon, új csapatkapitány 🆕🤽‍♂️

5️⃣ esztendő után lemondott csapatkapitányi pozíciójáról férficsapatunk játékosa, Somogyi Balázs. Utódjául a társak Pellei Frankot szavazták meg.

– Nagyon nehéz volt meghoznom ezt a döntést, de ez a helyes. Rengeteg más feladatom van a szentesi utánpótlásban, a kapitányi pozíció pedig főállású feladat. Én viszont kevesebb edzésen és mérkőzésen veszek majd részt idén. Ami az edzői munkámat illeti, az országos gyermek-, illetve a vidék IV-es gyermek gárdát viszem – árulta el Somogyi Balázs, aki 2014 óta erősíti csapatunkat.

A 36 éves játékos hozzátette, már biztos, hogy ez lesz az utolsó idénye pályafutása során. Ettől két dolgot vár: ugyanúgy szeretné élvezni a játékot, mint eddig, valamint sérülésmentesen szeretné befejezni az aktív időszakát.

Nagyjából egy hónap múlva kezdődnek a tétmérkőzések. A felkészülési időszakunk a második szakaszába lépett, amikor már kétkapuzások is szerepelnek a programban.
– Most már látjuk a fényt az alagút végén. Komoly fizikai munkát végeztünk el, de végre előkerül a labda és a taktika is a tréningeken – folytatta Somogyi. A Metalcom Szentes első edzőmeccsét a Ferencváros juniorcsapata ellen játszotta, a következő héten pedig a felnőtt OB I.-es Miskolc és a Debrecen érkezik hozzánk.

Új csapatkapitányunk a tősgyökeres szentesi, 26 éves Pellei Frank lesz.

– Miután Balázs jelezte, hogy nem bírja vállalni a csapatkapitányságot, a csapat engem választott meg, de elődöm vezérnek megmarad az öltözőben – jegyezte meg Pellei. Hozzátette, Somogyi kiváló kapitány volt, akitől sokat tanult és továbbra is rengeteget segít majd a csapatnak tapasztalatával.

Az is eldőlt, szeptember 8-án itthon a BVSC ellen kezdjük a bajnokságot 19 órakor.
– A bajnokság első hat fordulójában ötben az előző szezon 1–5. helyezettje lesz az ellenfelünk, míg a harmadik körben nagyon fontos megyei rangadónk lesz Szegeden. Itthon semmiképp sem ugrunk feltartott kezekkel majd vízbe, bízom benne, hogy már az első hat meccsen bravúrpontokkal tudjuk gyarapítani a pontjaink számát a tabellán – fogadkozott újonnan megválasztott csapatkapitányunk.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
Forrás

Előző cikkSzerdán ünnep volt a birkózóknál…
Következő cikkÚjabb vendég Szentesen…