Kezdőlap Hírek Kultúra és szórakozás KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS – TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS – NEMZETI MŰVELŐDÉSI INTÉZET – SZENTESI M…

KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS – TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS – NEMZETI MŰVELŐDÉSI INTÉZET – SZENTESI M…

80


KÖZÖSSÉGÉPÍTÉS – TANULMÁNYI KIRÁNDULÁS – NEMZETI MŰVELŐDÉSI INTÉZET – SZENTESI MŰVELŐDÉSI KÖZPONT
🎭🥁🎪 🎭🥁🎪 🎭🥁🎪
A Nemzeti Művelődési Intézet és az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával színházi előadások látogatására biztosít térítésmentes részvételi lehetőséget és egész napos közösségi programokat. Több megyéből érkeztek látogatók szervezett buszokkal.

Erre a program sorozatra jelentkezett Lantos Anita, a Szentesi Művelődési Központ művelődésszervezője és Virágosné Vida Viktória közművelődési asszisztens, aki a Nemzeti Művelődési Intézet kollégája. Viktória feladata közösségépítés céljából az volt, hogy Szentesről csoportot szervezzen Lakitelek – Tőserdő program sorozatra.

Az egynapos program 2021.06.29-én valósult meg. A szentesi csoport első állomása Tőserdőre vezetett, ahol cirkuszi sátorban a Magyarkanizsai Kamaraszínház Tizennyolc című előadása volt megtekinthető. Az egész előadás során érződött a kultúra iránti felfokozott érdeklődés és a színészek lelkesedése, amely betöltötte az egész sátort.

Folyamatos munkánk része volt a csoport megismerése, megismertetése egymással és koordinálása az időpontok betartásának figyelembe vételével. A kialakult jó hangulatú, és irányított beszélgetések révén építettük ki a kapcsolatot és lassan közösséggé kezdte kiforrni magát a kiránduló csoport.

PROGRAM
🌳Tőserdő: színházi előadás, ártér megtekintése
🕍Indulás Lakitelekre, a Nemzeti Művelődési Intézet székházának megtekintése idegenvezető kollégával, ahol ingyenes ebéddel is vártak minket. Majd a Hungarikum Ligetet sétáltuk körbe. Bátran ajánljuk minden közösség számára, akár többnapos program erejéig.

Köszönjük a csoportnak a részvételét és kitartását a meleg ellenére és a szervezők munkáját!🏆

Beszéljenek a képek önmagukért! Fogadják szeretettel!
Forrás