Kezdőlap Egyéb Az új piaccsarnokban üzlethelyiségek kiadók – felhívás igényfelmérésre…

Az új piaccsarnokban üzlethelyiségek kiadók – felhívás igényfelmérésre…

68

Tisztelt piaci árusok!

Az Apponyi téri Élelmiszer és Zöldségpiac fejlesztése során várhatóan 2021. évben várhatóan átadásra kerül a zárt vásárcsarnok, amelyben a tervezett 40 db elárusító asztal mellett 7 db, egyenként 16 m2-es üzlethelyiség kerül kialakításra.

Az üzemeltető Szentes Városellátó Nkft. várja a létesítendő csarnokban tervezett üzlethelyiségek, illetve elárusító asztalok bérlete után érdeklődő zöldség, gyümölcs és egyéb élelmiszer elárusítók jelentkezését az igények előzetes felmérése érdekében.

A jelentkezést kizárólag írásban postai úton, vagy lezárt borítékban személyesen a Szentes Városellátó Nkft. Kossuth tér 6. sz. alatti (Városháza udvarában) pénztárában, vagy elektronikus levélben az info@varosellatoszentes.hu címre kell eljuttatni.

A jelentkezés előzetes igényfelmérés, azzal sem az üzemeltető sem a jelentkező nem vállal kötelezettséget, vagy bármilyen költséget, a jelentkezés sorrendje nem jelent a továbbiakban előnyt vagy hátrányt.

Az írásbeli jelentkezésben fel kell tüntetni a jelentkező:
– nevét,
– címét,
– elérhetőségét,
– gazdálkodási formáját (őstermelő, egyéni vállalkozó, gazdálkodó szervezet),
– a vásárcsarnokban kialakításra kerülő üzlethelyiségben folytatandó tevékenység bemutatását (milyen terméket tervez árusítani, milyen időtartamban, az üzlethelyiségen belül tervez-e elárusító teret vagy csak árusító ablakot, stb.)
– igényelt alapterület vagy asztal felület
– igényel infrastruktúra

Az üzemeltető a jelentkezéseket jelen felhívás megjelenésétől 2021. július 14. napjáig várja.
A jelentkezők körének felmérése alapján kerül meghatározásra az üzlet- és elárusító asztal bérlet pályázati feltételeinek meghatározása.

Szentes Városellátó NKft.
piacüzemeltető

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30

Forrás