Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok A 300. Bertók-góllal bronzérmes megyei I-es csapatunk…

A 300. Bertók-góllal bronzérmes megyei I-es csapatunk…

86

Döntetlent ért el a 2020-2021-es bajnokság utolsó mérkőzésén megyei I. osztályú együttesünk, ezzel a tabella 3. helyén zártak Koncz Zsolték. A mieink szombaton Kiskundorozsmán játszottak 3-3-as döntetlent. A záró fordulóban a Kinizsi támadója, Bertók Gábor
is betalált, aki ezzel megszerezte felnőtt pályafutása 300. gólját. Koncz Zsolt játékos-edző értékelt.

– Óriási dolognak tartom, hogy az utolsó mérkőzésig nyílt volt az ezüstérem sorsa és csapatunknak lehetősége volt megszerezni azt. Sajnos nem tudtuk azt a felszabadult játékot hozni, amit korábban, és ez rányomta a bélyegét a Dorozsma elleni bajnokira. A vendégek szereztek vezetést, amiből sikerült felállnunk és bár tudtuk, hogy nagyon fontos lenne a győzelem, a vezetés megszerzése után 4 perc alatt két igen elkerülhető gólt kaptunk. Innentől ismét futnunk kellett az eredmény után. A 75. percben újra egyenlítettünk, és mindent megtettünk, hogy megnyerjük az utolsó bajnokit, de végül nem sikerült a magunk javára fordítani az eredményt – nyilatkozta Koncz Zsolt.

A döntetlennel 54 ponttal zártuk az idei szezont és a csapat 2016 után ismét érmet szerzett. A mérkőzésen Szarvas József és Prozlik Ádám mellett betalált Bertók Gábor is, aki ezzel pályafutása 300. felnőtt gólját ünnepelhette. Támadónk idei 18 találatával a megyei góllövőlista 3. helyét is megszerezte. A szezon részletesebb értékelésével hamarosan jelentkezünk.

Szentesi Kinizsi: Kotvics-Varga – Varga A. (Légrádi, 38., Orovecz, 65., Bartucz, 74.), Koncz, Juhász, Antman, Prozlik, Péter, Vincze, Szarvas, Szeles, Bertók G. Játékos-edző: Koncz Zsolt.
Gólszerzőink: Bertók G. (27.), Szarvas (53.), Prozlik (75.).
Kiállítva: Péter (86.)

Gratulálunk a fiúknak! Hajrá Kinizsi!

(Sebők Tamás)
Forrás