Kezdőlap Szentes-Csongrád Dr Papp László Birkózó Egyesület Értékes érmeket és helyezéseket szereztünk a hétvégén…

Értékes érmeket és helyezéseket szereztünk a hétvégén…

18

Szombaton szinte minden korosztálynak rendeztek valamilyen versenyt, ahol versenyzőink igazán kitettek magukért.
Cseh Balázs élete első kontinensviadalán értékes győzelmekkel és tapasztalattal gazdagodott, a helyosztókért vívott csatában sajnos orosz ellenfelétől egy-egy döntetlennel, később szerzett ponttal, ellenfele győzött, így Balázs nem birkózhatott éremért, így a népes mezőnyből az előkelő 7. helyen végzett.

Vajda Szebasztián Dorogon a Fekete Gyémánt kupán birkózott a címeres mezért, melyen nyolc ország, százhat birkózója próbált szerencsét a városi sportcsarnokban. A magyar birkózók mellett cseh, ukrán, svéd, holland, szlovák, dán és moldovai versenyzők színesítették a nemzetközi versenyt. Szebasztián egészen a döntőig menetelt, de sajnos ott a hazaiak versenyzője legyőzte, így 2. helyezést szerezte meg, ennek köszönhetően jövő héten a válogatottal Romániában vesz részt egy újabb nemzetközi versenyen, s utána egy edzőtáborban segíthet a többiek felkészülésében.

A legkisebbek Berettyóújfalun megrendezett gyermek gálán vívták meg csatáikat és szereztek csillogó érmeket. Voltak olyanok, akiknek ez volt életük első birkózó versenye, ezért is örülünk annak, hogy mindenki kihozta magából a legtöbbet. Összes versenyzőnk teljes erővel küzdött. A következő eredmények születtek:
Első hely:
Tápai Levente

Második hely:
Farkas Vivien
Sipos Csenge
Farsang Zalán
Kovács Zente
Sági Attila

Harmadik hely:
Barna László
Barna Milán
Bélteki Noel
Kátai János
Nagy Patrik
Pozsár Ákos
Pozsár Zalán

Gratulálunk mindenkinek!!!
Forrás

Előző cikkNemzetünk értékeit hozzák el a Zene Ünnepére
Következő cikkGyermeknap az egészségfejlesztő szemével…