Kezdőlap Szentesi VK Leány ifjúsági elődöntő: előnyből várjuk a visszavágót…

Leány ifjúsági elődöntő: előnyből várjuk a visszavágót…

77


🤽‍♀️💪

Óriási izgalmak után 11–10-re nyertünk a 🆚 BVSC otthonában a leány ifjúsági elődöntő 1️⃣. mérkőzésén, így előnyből várhatjuk a ⏰ ma 17 órakor kezdődő szentesi visszavágót.

Parádésan kezdtük az elődöntő budapesti odavágóját, két perc játék után már 3–0-ra vezettünk. Szilárd alapot építettünk fel a találkozónak, a második negyed derekán Bocskay Edit találatát követően már 2–7 állt az eredményjelzőn.

Ezt követően viszont a BVSC komoly felzárkózásba kezdett, amely a harmadik negyed elején csúcsosodott ki. 7–7-nél egyenlítettek a fővárosiak, majd bő öt perccel a negyed vége előtt átvették a vezetést. A záró nyolc minutum 9–8-as hazai előnyről indult.

Öt minutum maradt az első felvonásból, ekkor 10–9-re vezetett a BVSC ifjúsági együttese. Óriásit küzdöttek a vízben a szentesi lányok, Dömsödi Dalma két találatával pedig megfordítottuk a meccs állását és 11–10-es előnyről várhatjuk a ma esti visszavágót, amelyre várjuk szurkolóinkat.

BVSC 🆚 Yordo Szentes 10–11 (2–5, 4–2, 3–1, 1–3)
Yordo Szentes: Héda – Mácsai Kata, Dömsödi 4, Tóth F. 1, Kolarova 2, Bonca 2, Csiszár. Csere. Dobos J., Forgó, Bocskay 1, Hegedűs 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 9/3, ill. 13/3.
Ötméteresből: 4/2, ill. 2/2.
Kipontozódott: Alaksza D., Dobos Cs., Gasparics, ill. Mácsai Kata.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #yordo #szentes #bvsc #utánpótlás #vízilabda
Forrás