Kezdőlap Szentesi Élet Vasas-győzelem az idény utolsó mérkőzésén…

Vasas-győzelem az idény utolsó mérkőzésén…

78

Nézők előtt játszotta a 2020-2021-es bajnokság utolsó összecsapását a metALCOM Szentes. A mieink a komoly játékerőt képviselő Vasast fogadták szombat délután a Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszodában.

A magyar vízilabda történelmének egyik leghosszabb (11 hónapos) és legkaotikusabb, szezonja „zárult” május 1-én. A több válogatott játékost is a soraiban tudó angyalföldiek szereztek vezetést, ám a második negyed közepéig fej-fej mellett haladt a két együttes, 4-4 állt ekkor az eredményjelzőn. Ezt követően ellépett az ellenfél, és már 3 gólos fővárosi előnnyel fordultak a felek. A harmadik negyed meghatározó volt Vad Lajos és csapata számára, sorozatban 6 találatot jegyeztek a piros-kékek. Az utolsó negyed ismét szorosabb eredményt hozott, végül 16-7-re győztek Bedő Krisztiánék.

– Másfél negyedig tartottuk magunkat, aztán kinyílt az olló. Megtisztelt bennünket az ellenfél azzal, hogy teljes kerettel érkezett hozzánk. Úgy érzem mindkét csapat elfáradt a bajnokság végére, kaotikus szezont zártunk, de a legfontosabb, hogy a kitűzött céljainkat pontszámban és helyezésben is elértük – nyilatkozott a mérkőzést követő sajtótájékoztatón Pellei Csaba vezetőedző.

A metALCOM Szentes 32 ponttal a tabella 11. helyén zárt.

A mérkőzésről részletes beszámolót a Szentesi Élet hétvégi lapszámában olvashatnak.

Metalcom Szentes – Vasas 7–16 (1–2, 3–5, 1–6, 2–3)
A szentesi gólszerzők: Pellei K. (2), Pellei F., Garancsy, Mátyók, Hegedűs, Takács

Sebők Tamás
Forrás