Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Már bajnokként győzött a Makó Szentesen…

Már bajnokként győzött a Makó Szentesen…

Szombat délután csapatunk a Pusztai László Sporttelepen fogadta a tabella éllovasát, a Makó FC együttesét. A 22. fordulóra már bajnok hagymavárosiak fölényben hozták le a mérkőzést, 3-0-ra nyerték meg a szentesi bajnokit.

– Jobb erőkből álló csapatot fogadtunk a mai napon. Ahhoz, hogy fel tudjunk nőni az ilyen mérkőzésekhez, nagyobb hittel kell játszani a srácoknak, mert ha elhiszik magukról, hogy több van bennük, akkor egy ilyen mérkőzésen is helyt tudnak állni. Úgy érzem, egyáltalán nem vallott szégyent a csapat, még akkor sem, ha labdabirtoklási fölényben játszott a Makó. Három óriási egyéni hiba után találtak be, kvázi ajándékoztunk nekik 3 gólt, amellett viszont nem mehetünk el, hogy jelen pillanatban a vendégek egy fegyelmezettebb és erősebb társaság, mint a miénk. Azért dolgozunk tovább, hogy ez a jövőben változzon – értékelt a lefújást követően Koncz Zsolt.

🔵🔴 Szentesi Kinizsi SZITE – 🟡🟢 Makó FC 0-3 (félidei eredmény 0-1)
Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Varga A., Berta E. (Bertók M. 60’), Juhász Cs. (Bartucz P. 66’), Antman J., Prozlik Á., Péter J. (Orovecz S. 75’), Vincze Z., Lázár D. (Gyarmati Zs. 75’), Szarvas J. (Bertók G. 78’), Szeles D.

Fotók és szöveg: Sebők Tamás
Forrás

Exit mobile version