Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Az Algyő jutott tovább a Kupában…

Az Algyő jutott tovább a Kupában…

53

A Magyar Kupa megyei selejtezőinek szerdai mérkőzésén az Algyő SK együttesét láttuk vendégül a Pusztai László Sporttelep műfüves pályáján. A szombati kiélezett bajnoki döntetlen után a mai napra is borítékolható volt a szoros párharc, ez pedig ennek rendje és módja szerint meg is valósult, hatalmas csatában végül a vendégek egy az utolsó percben szerzett találattal, 3-4-es végeredménnyel jutottak a sorozat következő fordulójába.

– Más felfogásban próbáltunk játszani, mint a szombati bajnokin, úgy érzem ez meg is valósult, de sajnos óriási egyéni hibákból kaptunk gólokat. Megadtuk az ellenfélnek a gólszerzés lehetőségét, és így a mérkőzés teljes időtartama alatt az eredmény után kellett futnunk. Volt tartás a csapatban, hiszen 1-3 után is felállt, és hamar újra nyílttá tudta tenni ezt a párharcot. Sajnos a hajrára megfogyatkoztunk, bár nem éreztem, hogy az Algyőnek még lesz lehetősége, de a végén – talán fáradtságból adódóan – egy újabb egyéni hibát kihasználva szerezte meg a győzelmet az ellenfél – értékelte a találkozót Koncz Zsolt.

Csapatunkat a hétvégi bajnokin a ContiTech-Apátfalva látja vendégül.

CSONGRÁD CSANÁD MEGYEI KUPA – 2. forduló

Szentesi Kinizsi SZITE 🔵 🔴- ALGYŐ SK ⚪⚫ 3-4 (félidei eredmény: 1-1)

Szentesi Kinizsi SZITE: Kotvics-Varga D., Berta E. (Gyarmati Zs. – 71’), Koncz Zs. Antman J., Bartucz P., (Orovecz S. 63’), Prozlik Á, Molnár Zs. (Kerepeczki Cs. – 63’), Péter J., Lázár D. (Varga A. – 56’), Bertók M. (Bertók G. – 63’), Szeles D.
Játékos-edző: Koncz Zsolt.
Gólszerzők: Molnár Zs. (25’), Orovecz S. (74’, 80’)

📸 Sebők








Forrás