Kezdőlap Szentesi Élet Öt mérkőzés óta veretlen a Kinizsi…

Öt mérkőzés óta veretlen a Kinizsi…

A Csongrád-Csanád Megyei Labdarúgó I. osztály 20. fordulójában a Szentesi Kinizsi SZITE a Pusztai László Sporttelepen fogadta az Algyő SK csapatát. A mieink kétszer is megszerezték a vezetést, ám a Tisza-partiak mindkétszer felálltak hátrányukból, így 2-2-es döntetlennel zárult a szombati bajnoki.

Mindkét fét nagy iramban kezdte az összecsapást, a vezetéshez azonban a Kinizsi jutott, Szarvas József lapos lövése talált utat a hálóba a 17. percben. Nem sokáig örülhetett előnyének Koncz Zsolt csapata, 2 perccel később egalizált az Algyő. A fegyelmezett támadó szellemű játék ismét előnyhöz juttatta a Kinizsit, a bomba-formában lévő csatár, Bertók Gábor talált be a 24. percben. A vendégek még a szünet előtt ledolgozták hátrányukat, a 44. percben szerzett góllal a második félidő is nyílt volt. Ahol aztán nem sikerült eldönteni ezt a párharcot, bár a hazaiak rendre dolgozták ki a helyzeteiket, ezeket nem sikerült értékesíteniük, így maradt a pontosztozkodás.

– A csapat maximálisan teljesítette az elvárásaimat, nagyon fegyelmezett játékot kértem a srácoktól. Úgy érzem azonban, hogy megnyerhettük volna ezt mérkőzést. Kétszer vezettünk, az ellenfél kétszer állt fel, de ezeket a találatokat nem előzte meg szervezett játék. Nem úgy a mi részünkről, hiszen a mérkőzés egyes periódusaiban meg voltak azok a lehetőségek, amelyek értékesítésével a magunk javára fordíthattuk volna ezt az összecsapást. Ez a játék ma 1 pontot ért, szerdán folytatjuk – értékelt a lefújást követően Koncz Zsolt.

A Kinizsi szerdán ismét az Algyő SK együttesét látja vendégül a Magyar Kupa 2021/2022-es sorozatának megyei selejtezőiben. A mérkőzést 17 órától rendezik zárt kapuk mögött.

Szentesi Kinizsi SZITE – Algyő SK 2-2 (félidei eredmény: 2-2)
Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Koncz Zs., Juhász Cs., Antman J., Prozlik Á., Bartucz P. (Varga A. – 69’), Péter J. (Molnár Zs – 81’), Vincze Z., Lázár D., Szarvas J., Bertók G. (Orovecz S. – 89’)
Játékos-edző: Koncz Zsolt
Gólszerzők: Szarvas József (17’), Bertók Gábor (24’)

Sebők Tamás
Forrás

Exit mobile version