Kezdőlap Hírek Az IKEA negyedik Átvételi Pontját Szegeden nyitja meg (sok szentesit érdekelhet)…

Az IKEA negyedik Átvételi Pontját Szegeden nyitja meg (sok szentesit érdekelhet)…

36


Az IKEA negyedik Átvételi Pontját Szegeden nyitja meg (sok szentesit érdekelhet)

Győr, Veszprém és Hajdúdorog után már Szegeden is kézhez vehetik az interneten megrendelt termékeiket az IKEA vásárlói, miután a vállalat újabb átvételi pontot nyit a Csongrád megyei településen. Az érdeklődők április 14-től tudják erre az átvételi pontra kérni rendelésük kézbesítését, az első termékek pedig április 20-tól lesznek átvehetők. Az IKEA célja, hogy termékeik az ország déli régiójában is minél több ember számára elérhetőek legyenek, ezzel folytatva az év elején bejelentett, átvételi pont bővítést.

Újabb hazai Átvételi Pontját nyitja meg az IKEA, ezúttal Szegeden. A vásárlók internetes vásárlás esetén kérhetik rendeléseik kiszállítását a szegedi Átvételi Pontra, ahol április 20-tól már át is vehetik azokat.

Azoknak, akik a termékeket az IKEA.hu weboldalon rendelik meg és a „Kattints és Vedd át” szolgáltatást választják, ezentúl lehetőségük lesz a megrendelésüket közvetlenül Szegeden is átvenni. Az Átvételi Pont keddtől péntekig, 11:00 és 18:00 óra között, illetve szombaton 08:00 és 13:00 óra között lesz nyitva. A többi átvételi ponthoz hasonlóan, a szegedit is a soroksári IKEA áruház látja el.

A szegedi Átvételi Pont (Cím: 6728 Szeged, Kereskedő köz 4.) a dél-magyarországi régió vásárlói számára könnyíti meg a rendelések átvételét, Szentesről 55 kilométert kell utazni az átvételhez. Így a vásárlóknak a jövőben nem kell elutazniuk a budapesti vagy budaörsi IKEA áruházakig, amivel megspórolhatnak több mint 2 órányi utazást.
A házhoz szállítás kényelmes és megfizethető alternatíváját nyújtó szolgáltatás ára a megrendelt csomagok összsúlya szerint alakul, és mindhárom átvevőpont esetében azonos. A szolgáltatás díja az alábbiak szerint alakul:
• Átvételi pontra való kiszállítás 15 kg-ig 1 490 Ft
• Átvételi pontra való kiszállítás 15-30 kg között 2 490 Ft
• Átvételi pontra való kiszállítás 30-90 kg között 3 990 Ft
• Átvételi pontra való kiszállítás 90-200 kg között 5 990 Ft
• Átvételi pontra való kiszállítás 200 kg felett 9 990 Ft
A győri, veszprémi és hajdúdorogi Átvételi Pontok a tavalyi évben nyitottak meg, azóta is népszerűek a magyarországi vásárlók körében. A jelenlegi pénzügyi évben (2020. szeptember 1-től) már több mint 10 000 rendelés teljesült, átlag 61 500 Ft értékben. A rendelések tömege átlagosan 61 kg volt.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás