Kezdőlap Hírek Hírek Fotósok újra célpontba vehetik a Tiszát (fotópályázat)…

Fotósok újra célpontba vehetik a Tiszát (fotópályázat)…

16

Az év elején sikeres fotópályázaton közel 70 arcát láthattuk a Tiszának és annak árterének, most viszont ennek a szép folyónak és környezetének Erez arcát keressük – mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester. Szentes Város Önkormányzata újra kiírja a Tisza emléknapjához kapcsolódó fotópályázatát, melyet 2021. december elejéig kell beküldeni, így időben szólunk a jelentkezőknek, hogy ne csak az archívumokból válogassanak, hanem minél többen és többször látogassanak el területre – mondta a polgármester.
A nevezőknek fontos információ, hogy agy pályázó max. 3 képpel nevezhet. A pályázatra a képeket digitális, jpg formátumban kell elküldeni. A beküldött fotók nyomtatható minőségűek legyenek, javasolt felbontás legalább 8 megapixel. A beküldési határidő még odébb van, de érdemes előre beírni a naptárba: 2021. december 1.

Sétatárlat a Kossuth utcán tiszai képekből

Az elmúlt pályázat képeiből Szentesen a Kossuth utcán (Kossuth u. 12-14, Family Market) sétatárlat nyílt, ahol bárki megtekintheti a beérkezett műveket. Köszönjük a képek felhelyezését Burai László dekoratőrnek.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikkTe melyik típusba tartozol? Írd meg kommentben a számod, vagy akár számaid, ha t…
Következő cikkA napokban elhunyt zenészről emlékezett meg kollégánk lapunkban….