Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: a KSI vendégei leszünk…

Férfi OB I.: a KSI vendégei leszünk…

64

A sikeresen lejátszott megyei rangadó után – 6–5-re nyertünk itthon a Szeged ellen – szerdán 12.45-kor a KSI otthonában játszik bajnokit a Metalcom Szentes a férfi vízilabda OB I.-ben.

Négy mérkőzésünk maradt hátra a szezonból, hármat még áprilisban lejátszunk ezekből. Holnap jön az első a KSI ellen, az utolsó találkozónk idegenben, utána a Miskolc, a Kaposvár és a Vasas ellen már saját uszodánkban ugrunk medencébe.

A Szeged elleni sikerünkkel megszilárdítottuk a pozíciónkat a tabella 12. helyén, újabb győzelmekkel pedig még feljebb is léphetnénk majd. 26 pontunk van, akárcsak az előttünk levő Pécsnek.

– Nem számítok könnyű mérkőzésre a KSI ellen, már csak azért sem, mert szokatlan időben játszunk, valamint az utóbbi időben a Pécs és az UVSE ellen is bravúrdöntetlent értek el otthon. Azzal a védekezéssel, amit a Szeged ellen mutattunk be, sok blokkal és jó zónavédekezéssel kevés gólon tarthatjuk őket, illetve nem szabad engednünk lefordulni a KSI-t – nyilatkozta a Metalcom Szentes csapatkapitánya, Somogyi Balázs.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #ksi #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás