Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: gyorsan döntött az FTC…

Férfi OB I.: gyorsan döntött az FTC…

83

A férfi vízilabda OB I. 23. fordulójában 18–9-es vereséget szenvedünk a címvédő Ferencváros otthonában.

Ferencváros–Metalcom Szentes 18–9 (5–0, 5–2, 3–3, 5–4)
Férfi vízilabda, OB I., 23. forduló. Budapest, Népliget, zárt kapuk mögött. Vezette: Tóth I., Zelki.
Ferencváros: Gárdonyi – Vámos 2, Fountoulis 3, Jaksics 1, Vigvári Ve. 4, Constantin-Bicari 2, Nyíri 1. Csere: Gyapjas (kapus), Szabó II. B. 1, Varga B. 1, Spitz, Gál 1, Német, Fekete 2. Vezetőedző: Varga Zsolt.
Metalcom Szentes: Kovács K. – Kókai, Lajkó 2, Kátai-Benedek 1, Gila P., Takács J. 1. Csere: Mátyók, Kürti-Szabó M. 2, Bozó, Rébeli-Szabó Á., Hegedűs 2, Fülöp, Pellei F. 1. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 5/5, ill. 6/1.
Ötméteresből: 3/3, ill.-.

Összefoglaló:
Több meghatározó játékosunknak felmentést adott a mai mérkőzés alól Pellei Csaba vezetőedző, aki viszont öt ifjúsági játékosnak is bizalmat szavazott. Éltek a lehetőséggel a fiatalok, ráadásul Kürti-Szabó Máté kétszer is betalált a címvédő ellen.

Villámrajtot vett a Ferencváros, amely kevesebb, mint két perc alatt Vigvári, Vámos és Fountoulis góljaival 3–0-ra ellépett, majd a negyed második felében Vigvári még kétszer betalált.

A második negyed derekán 7–1-nél törte meg a gólcsendünket Lajkó Márton, majd a második félidő kimondottan jóra sikeredett a szempontunkból. A harmadik negyedet 3–3-as döntetlenre hoztuk, míg a záró nyolc percben négyszer is betaláltunk.

Legközelebb jövő szerdán 19 órakor ugrik medencébe a Metalcom Szentes, a BVSC érkezik a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába.

Nyilatkozat:
Pellei Csaba: – Mindkét csapat tartalékosan állt fel, mi öt ifjúsági korosztályoz tartozó játékossal érkeztünk a Népligetbe. Megilletődötten kezdtünk, két perc alatt háromszor betaláltak a hazaiak. Ezután normalizálódott a játékunk. Dicséretre méltó bármilyen összeállításban kilenc gólt lőni a Ferencvárosnak, sajnos a 18 kapott is benne volt a pakliban, hiszen ezen a szinten rutintalanok voltunk. A fiatalok teljesítményével elégedett voltam, szépen helytálltak.
#metalcomszentes #ferencváros #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás