A Csongrád-Csanád Megyei I. osztályú Labdarúgó Bajnokság 16. fordulójában a Pusztai László Sporttelepen fogadtuk a Székkutas együttesét. Csapatunk határozott játékot mutatva, a mérkőzést végig uralva szerzett 5-1 arányú győzelmet és újabb 3 pontot.

Presszionált játékkal kezdtük az összecsapást ennek eredményeként csapatunk játékos-edzője, Koncz Zsolt már a 4. percben megszerezte számunkra a vezetést. A vendégeknek azonban egy 11-esből sikerült egalizálni, ezzel a második félidő is nyíltan indult. Ahogy az első játékrészben, úgy térfélcserét követően is hamar betalált a Kinizsi, egy szöglet után a második hullámban érkező Vincze szerzett gólt. Csapatunk továbbra is építette a támadásokat, rendre helyzeteket alakítottak ki játékosaink. Ez a felfogás eredményesnek bizonyult, két perc alatt két újabb szentesi gól született, Koncz pedig amolyan keretbe foglalta a találkozót, a ráadásban is betalált, ezzel beállította az 5-1-es végeredményt.

– A múlt héten sikertelenül szerepeltünk és ebből fakadóan a hét azzal kezdődött, hogy rendet tettünk a fejekben. Úgy gondolom, hogy attól függetlenül, hogy amatőr csapat vagyunk, és a srácok munka mellett játszanak, a pályán a várost képviselik, így mindenki részéről elvárjuk az ambíciót. A mai bajnokira próbáltunk szerkezetben is változtatni, és ehhez jól alkalmazkodtak a srácok. Megvoltak a helyzeteink, de a mellett sem mehetünk el, hogy a Székkutas is ziccereket tudott kialakítani. Ettől függetlenül úgy gondolom, uraltuk a mérkőzést, nem volt kérdés az, hogy a magunk javára tudjuk fordítani az állást – értékelt a lefújást követően Koncz Zsolt.

Megyei I.-es csapatunk a következő hétvégén Bordányba utazik, az összecsapást vasárnap 16 órától rendezik.

SZENTESI KINIZSI SZITE – SZÉKKUTAS TC 5-1 (félidei eredmény: 1-1)
SZENTESI KINIZSI SZITE: Tóth L., Gyarmati Zs. (Bartucz P. – 46’), Légrádi Zs. (Csáki Z. – 46’), Koncz Zs., Juhász Cs., Antman J., Prozlik Á., Vincze Z., Szarvas J. (Péter J. – 79’), Bertók M. (Berta E. – 75’), Bertók G. (79’).
Gólszerzők: Koncz Zsolt (4’, 90+’), Vincze Zoltán (50’), Bertók Gábor (75’), Prozlik Ádám (77’)

fotó és szöveg: Sebők Tamás
Forrás

Előző cikk„Elragadta a szívem Ciprus, itt képzelem el a jövőmet” – interjú Lovas Petrával
Következő cikkTojásfák a közösség épüléséért…