1 millió 700 ezer forintot sikerült összegyűjteniük a HUNOR COOP ZRt. vásárlóinak a cég által meghirdetett, decemberben és januárban futó Jótékonysági akcióban!

Az Országos Mentőszolgálat logójával és a Jótékonysági akció jelmondatával ellátott vidám hűtőmágneseket a társaság gyártatta le és a HUNOR COOP üzleteiben lehetett támogatásként megvásárolni.
Egy korábbi közvélemény kutatási felmérésben a vásárlók ajánlották a mentősöket támogatásra, és a HUNOR munkatársai kaptak is az alkalmon, hiszen a jelenlegi járványügyi helyzetben az egészségügyi dolgozók minden plusz támogatást megérdemelnek.

A jó cél és az összefogás most is bebizonyította, hogy milyen segítőkészek a vásárlók. Volt olyan megható történet is, hogy az egyik Coop Szupermarketben egy idős vásárló a megvásárolt hűtőmágneseket visszaadta a pénztárosnak és arra kérte őket, hogy: „Kedveseim, adjátok el újra ezeket, hogy támogassa még egyszer a mentősöket, hiszen nagyon megérdemlik!”

25 település 33 Coop áruházában lehetett megvásárolni a jelképes ajándékokat, melyekből két hónap alatt összesen 8500 darabot sikerült értékesíteni.

A felajánlás révén egy igen komoly összeget, 1,7 millió forint támogatást kapott az Országos Mentőszolgálat Alapítványa a HUNOR COOP ZRt. segítségével, megint csak az emberektől. Sok-sok hűtőmágnes megvásárlásával gyűlt össze az összeg -, ez megint egy visszajelzés nekünk arról, hogy jó úton járunk – mondta Mészáros Zoltán vezérigazgató.

A befolyt összegből 200 – 200 ezer forintot a szentesi és a makói mentőállomásnak ajánlottak fel, mivel ezen két városban gyűjtötték a legtöbb adományt.

2021. március 11-én Csatordai Lajos kereskedelmi igazgató köszönte meg a szentesi mentőállomás dolgozóinak áldozatos munkáját, melyet a vírusjárvány alatt bizonyítanak.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29


Forrás

Előző cikkA NAP SZÜLETÉSNAPOSAI…
Következő cikkOnline tartotta meg éves beszámolóját a kamara…