Kezdőlap Szentesi VK Női OB I.: jót gyakoroltunk az FTC ellen…

Női OB I.: jót gyakoroltunk az FTC ellen…

82

Hazai környezetben szenvedtünk vereséget az esélyesebb Ferencvárostól, szerdán viszont jön az év egyik legfontosabb mérkőzése, az alapszakasz Szeged elleni hazai visszavágója.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Ferencváros 7–16 (1–5, 2–3, 3–5, 1–3)
Női vízilabda, OB I., 14. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Füzesi, Marjay.
Hungerit-Szentesi VK: Maczkó – Dömsödi 2, Kolarova, Kádár, Csiszár, Kövér-Kis, Polák. Csere: Füsti Molnár (kapus), Varga 1, Kerem 1, Mácsai K. 1, Tóth Cs. 1, Forgó, Dobos 1. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Ferencváros: Neszmély – Máté, Illés A. 5, Kuna 2, Vályi V. 2, Tóth Csabai 1, Takács V. Csere: Petik, Jenei, Pőcze 1, Kövesdi 4, Muzsnay 1, Felkai. Vezetőedző: Béres Gergely.
Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 5/2.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/1.

Összefoglaló:
✍️ Az utolsó olyan bajnoki mérkőzésünket játszottuk a szezonban, amelyben a győzelmi esélyek egyértelműen az ellenfél felé döntötték a mérlegnyelvét. A válogatott és tehetséges játékosokkal felálló Ferencvárost fogadtuk, amellyel végig egy sportszerű mérkőzést játszottunk.

Az első negyedben kissé megilletődött védekeztünk, azonban ezt követően javultunk elől és hátul egyaránt, így vezetőedzőnk többször elégedetten dicsérhette meg a fiatal szentesi lányokat. Hasznos elemeket gyakorolhattunk a zöld-fehérek ellen, amelyek a Szeged és a III. kerületi TVE elleni hazai találkozónkon is fontos pontokhoz segíthet majd terveink szerint.

Jövő szerdán 19 órakor a Szegedet látjuk vendégül az OB I. 16. fordulójában.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Matajsz Márk: – Elégedett vagyok a Ferencváros ellen mutatott játékunkkal, ugyanis amit kértem a lányoktól, azt nagyon jól betartották. A találkozó elején volt egy kis lyuk a zónánkban, de utána sikerült fejlődnünk, védekezésben és támadásban is bizakodásra adtunk okot, szépen vízilabdáztak a lányok.

📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #ferencváros #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás