Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete lakossági fás szárú növénypótlások finanszírozására önkormányzati éves költségvetési alapot hozott létre, amely alapján a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője által a lakossági ügyfél részére kiadott fás szárú növény kivágási engedélyben (továbbiakban: Határozat) megjelölt pótlási kötelezettségnek megfelelő fajú, fajtájú fás szárú dísznövény vásárlásához önkormányzati támogatást biztosít.

Az önkormányzati támogatás mértéke:

Egy lakossági ügyfél évente maximálisan 2 db díszfa, vagy díszcserje vásárlása esetén bruttó 5.000,- Ft/db értékben (évente maximum bruttó 10.000,- Ft) kaphat önkormányzati támogatást. Az önkormányzati támogatásra jogosult lakossági ügyfél a Faiskolában az önkormányzati támogatás mértékével csökkentett bruttó árat fizeti meg. A támogatást kizárólag csak az veheti igénybe, akinek a Határozatban meghatározott pótlási kötelezettsége 2021. évre vonatkozik.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a támogatás igénybevételéhez a Faiskolában le kell adni a Határozatot! A támogatást a Szentesi Díszfaiskolában (Vásárhelyi út) és a Szalva és Tóth Kert Kft-nél (Gázos kövesút és az elkerülő út kereszteződésétől a gát felé haladva) 2021. március 16. -november 30-ig vásárolt fás szárú növények után lehet igénybe venni.
Fotók: Szentesi Díszfaiskola, Szalva és Tóth Kert Kft.
#szentesielet #tajekozottnaklennijo #varosihetilap #szentes
www.szentesielet.hu
Közélet|32

Forrás

Előző cikkVidéki rangadó! #hajráSzentes…
Következő cikkA NAP SZÜLETÉSNAPOSAI…