Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: a támadásokra elfogytunk Egerben…

Férfi OB I.: a támadásokra elfogytunk Egerben…

13

Mindössze nyolc gól esett mérkőzésünkön, a férfi vízilabda OB I. 21. fordulójában 5–3-as vereséget szenvedtünk az Egertől.

Eger 🆚 Metalcom Szentes 5–3 (1–1, 1–0, 1–1, 2–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 21. forduló. Eger, Bitskey Aladár uszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Kun, Tordai.
Eger: Krémer – Török, Kovács G. 2, Szalai, Lőrincz 1, Murisics, Sántavy. Csere: Hajdu, Sári 1, Telegdy, Szőke, Rádli 1, Vogel. Megbízott edző: Biros Péter.
Metalom Szentes: Kovács K. – Mátyók, Pellei K., Bozó, Fülöp, Pellei F. 1, Somogyi 1. Csere: Kókai 1, Lajkó, Vörös, Kátai-Benedek, Hegedűs, Takács J. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Gól – emberelőnyből: 11/2, ill. 7/1.
Kipontozódott: Fülöp.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Miután 2–1-gyel érkeztünk szünetre, már látszódott, hogy ez egy kevésgólos mérkőzés lesz. A támadójátékunk végig akadozott, viszont hátul nagyon rendben voltunk. Működtek a blokkok, Kovács Kristóf kiválóan védett. A jó védekezés elvette az erőnket, azt a kevés lehetőséget pedig, ami adódott előttünk, sajnos nem használtuk ki. Mindentől függetlenül három lőtt góllal képtelenség mérkőzést nyerni, ehhez legalább nyolcra szükségünk lett volna.

Összefoglaló:
✍️ Mindkét oldalon a védekezés került központba. Meixner Marcell és Garancsy András nélkül utaztunk el Egerbe, ahol a 17 éves Kovács Kristóf remek teljesítménnyel pótolta rutinos kezdőkapusunkat.

Kókai Tibor góljával majdnem öt perc játékot követően szereztünk vezetést, ezt követően viszont hosszabb ideig nem tudtuk feltörni az egri védelmet. A nagyszünetre 2–1-es hevesi előnnyel mehettek a csapatok, majd miután a harmadik negyedben egy-egy találat született, 3–2-ről indult a záró nyolc perc.

Három és fél percen át sem az Eger, sem pedig a Szentes nem talált be a kapuba. Kovács Gergő törte meg a gólcsendet, majd nem sokkal később Sári András Mátyás sikeres lövését követően már 5–2 állt az eredményjelzőn.

A mérkőzés utolsó gólját csapatkapitányunk, Somogyi Balázs szerezte, 5–3. Legközelebb jövő szombaton 18 órakor az OSC-t látjuk vendégül a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #eger #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkTeqball asztallal bővült a Sporttelep (képek)…
Következő cikkElhunyt Gonda János dzsesszzenész, zeneszerző, tanár