Kezdőlap Hírek Óvodai ügyelet Szentesen…

Óvodai ügyelet Szentesen…

Szabó Zoltán Ferenc polgármester, Geréné Dunaháti-Vas Márta és Palástiné Kunos Mariann intézményvezetők tájékoztatása a szentesi óvodákban biztosított gyermekfelügyeletről:
Tisztelt Szülők!

A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete alapján az óvodában – a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelet szerint az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet időtartama alatt – a szülő, törvényes képviselő kérelmére az intézményvezetők gondoskodnak a gyermekek napközbeni felügyeletének megszervezéséről.

Szentes Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák valamennyi tagóvodájában 2021. március 08-tól 2021. április 07-ig biztosított lesz a gyermekfelügyelet.

Ügyeletes óvodák:
Szentesi Felsőpárti Óvoda
– Rákóczi Ferenc utcai Központi Óvoda
rakocziovi@szentes.hu, tel: 63/562-421
– Damjanich János utcai Tagóvoda
– Dr. Mátéffy Ferenc utcai Tagóvoda
– Százszorszép Tagóvoda
– Nagytőkei Tagóvoda

Szentesi Központi Óvoda:
– Nyolcszínvirág Óvoda
kozponti.ovoda@invitel.hu, tel: 63/311-149
– Apponyi téri Tagóvoda
– Farkas Antal utcai Tagóvoda
– Szent Anna utcai Tagóvoda

Az ügyeleti ellátást a Rákóczi Ferenc utcai Központi Óvodában illetve a Nyolcszínvirág Óvodában lehet igényelni, ill. lemondani – az intézményvezetőnél, vagy az óvodatitkárnál. A rendelet értelmében a gyermekfelügyeletre vonatkozó kérelmet a szülő vagy gondviselő nyújthatja be. A kérelemnek tartalmaznia kell a gyermek és a szülő/gondviselő nevét, lakcímét, valamint a felügyelet igénylésének rövid indoklását. Elektronikus úton is benyújtható a megjelölt email címekre.

A Kormány 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelete alapján gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe! Az ügyeletet igénylő gyermek szüleitől munkáltatói igazolást kérünk!

Azon gyermekek részére, akik nem igényelnek ügyeletet, biztosítjuk az étkezést, amennyiben azt a szülő kéri. Ezt minden esetben kérjük, hogy 2 nappal az igény előtt jelezzék számunkra. Az étel kiadása az ügyeletes tagóvodákban történik saját ételhordóban. Az étkezési igényt, vagy lemondást a fent megadott email címeken vagy telefonon tehetik meg.
Jó egészséget kívánunk, vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel:
Szabó Zoltán Ferenc polgármester Szentes Város Önkormányzata
Geréné Dunaháti-Vas Márta Szentesi Felsőpárti Óvoda intézményvezetője
Palástiné Kunos Mariann Szentesi Központi Óvoda intézményvezetője

www.szentesimozaik.hu
Önkormányzati hírek|30
Forrás

Exit mobile version