Kezdőlap Szentesi VK Női OB I.: 11 gólon tartottuk a BVSC-t…

Női OB I.: 11 gólon tartottuk a BVSC-t…

87

Nagyot harcoltunk a BVSC otthonában a női vízilabda OB I. 15. fordulójából rendezett mérkőzésen. Jól védekeztünk, 11 –2-es vereséget szenvedtünk.

BVSC–Hungerit-Szentesi VK 11–2 (3–0, 1–0, 3–1, 4–1)
Női vízilabda, OB I., 15. forduló. Budapest, Szőnyi úti uszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Várkonyi, Kevi.
BVSC: Doroszlai – Farkas T. 2, Mihály 1, Leimeter 1, Alaksza N., Gémes 1, Gyöngyössy. Csere: Fekete 2, Hnatyszyn, Alaksza D., Takács O. 1, Koncz 1, Kele 2. Vezetőedző: Petrovics Mátyás.
Hungerit-Szentesi VK: Maczkó – Varga, Mácsai K., Dömsödi, Kolarova, Kövér-Kis, Polák. Csere: Füsti Molnár (kapus), Kerem, Tóth Cs., Kádár, Bonca, Forgó, Tóth F. Vezetőedző: Matajsz Márk.
Gól – emberelőnyből: 5/3, ill. 7/0.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kipontozódott: Alaksza D.

Összefoglaló:
Bár 11–2-es vereséget szenvedtünk a BVSC otthonában, sikeres mérkőzésen vagyunk túl, ugyanis a 2020–2021-es idényben ezen a mérkőzésen kaptuk a legkevesebb gólt azok közül a találkozók közül, amelyeken nem szereztünk pontot.

Folyamatosan javul a védekezésünk, amely mögött kapusaink is egyre stabilabb teljesítményt nyújtanak. Fontos ez, mert márciusban nagy rangadók várnak ránk. Fogadjuk a Szegedet és a III. kerületi TVE-t a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában, valamint ellátogatunk Tatabányára.

Mindezen mérkőzések előtt még a Ferencváros ellen medencébe ugrunk, március 13-án, 18 órakor, itthon.

Matajsz Márk: – Fárasztó volt a BVSC emberfogásos védekezése, de amíg bírtuk erővel, küzdöttünk. Védekezésben elfáradtunk a kemény birkózásban, de jól védekeztünk, és a kapusteljesítményünkkel is elégedett vagyok. A támadásokra elfogyott belőlünk az erő, így a kikényszerített lövéseknek tudható be, hogy csak két gólt lőttünk, de összességében nagyon jól szolgálta ez a bajnoki a felkészülésünket az olyan előttünk álló meccseinkre, amelyeken valós győzelmi esélyekkel ugrunk medencébe.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #bvsc #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás