A megyei labdarúgó I. osztályban szombaton a Szentesi Kinizsi SZITE pótolta az őszről elmaradt utolsó forduló mérkőzését, a Kiskundorozsma látogatott a Pusztai László Sporttelepre.

Csapatunk idény eleji formát mutatott, bár az első félidő hajrájában megszereztük a vezetést, és a második félidőben is esélyünk nyílt előnyünk növelésére, a vendégek az utolsó percben „büntettek”, egy sarokrúgást követően egalizáltak, így 1 ponttal távoztak Szentesről.

– Nagyon gyenge mérkőzésen vagyunk túl, enerváltan, dekoncentráltan és nagyon sok hibával játszottunk. Őszintén úgy érzem, nem érdemeltünk győzelmet ma, annak ellenére sem, hogy megszereztük a vezetést. Sajnos semmit nem sikerült megvalósítanunk abból, amit az eddigi edzőmérkőzéseken láttam. A cserék nem tudtak új lendületet adni a csapatnak, és el is fáradtunk a mérkőzés végére. Ez ma egy ilyen nap volt, készülünk tovább – értékelt a bajnokit követően Koncz Zsolt vezetőedző.

Csapatunk a következő fordulóban ismét hazai pályán mérkőzik meg, március 6-án a Szeged 2011 Kft. II. lesz Prozlik Ádámék ellenfele.

Szentesi Kinizsi SZITE – ESK Kiskundorozsma 1-1 ( 1-0)

Szentesi Kinizsi SZITE: Verebélyi K., Varga A. (Molnár Zs. 73’), Koncz Zs., Szeles D. (Berta E. 67’), Antman J. (Lázár D. 77’), Vincze Z., Prozlik Á, Bertók G., Juhász Cs., Szarvas J. (Kerepeczki Cs. 46’), Bartucz P. (Péter J. 56’).

Gólszerzők: Vincze Z. (48’) ill. Cseh (92’)

Sebők Tamás








Forrás

Előző cikkLAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ…
Következő cikkKözösen lobbiznak az uniós forrásokért a települések…