Kezdőlap Szentesi Élet KIEMELT véradásokra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat…

KIEMELT véradásokra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat…


KIEMELT véradásokra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat!

Folytatódnak a Vitaminbomba véradások!

Szeged után három megyei városban folytatódnak a tavaszváró, kiemelt Vitaminbomba véradások! A Magyar Vöröskereszt és a Gyógyszerész a Háznál program ezúttal is közösen hív minden egészséges hódmezővásárhelyit, makóit és szentesit vért adni, hogy lendületben maradva együtt segítsünk azoknak, akik a járványhelyzetben is rászorulnak!
Ahogy a nagysikerű szegedi kiemelt véradáson, most is AJÁNDÉK vitamin a jutalma minden véradónknak!

Kiemelt véradásokat tart Hódmezővásárhelyen, Makón és Szentesen eltérő időpontokban a Magyar Vöröskereszt és a Gyógyszerész a Háznál program! Vitaminbomba véradásainkra különösen azokat várjuk, akik még nem adtak vért vagy hosszú idő után újrakezdenék ezt az önzetlen tevékenységet! Rájuk számítva érhetjük el, hogy a koronavírus miatti visszaesést a véradásokban pótolni tudjuk!

• Szentes – Február 25-e, csütörtök 14-17 óra Vérellátó Osztály, Sima Ferenc utca 44-58.

VITAMINBOMBA VÁRJA VÉRADÓINKAT!

Minden véradónk a megszokott ajándékok mellett egy doboz 500 mg-os JutaVit C-vitamint kaphat a Gyógyszerész a Háznál program támogatásával! Tavasz előtt a legyengültebb szervezetünknek igazi felüdülés a vitaminpótlás, immunrendszerünk megerősítése pedig a járványhelyzetben talán még fontosabb!
Forrás

Exit mobile version