Kezdőlap Hírek Babakocsi felajánlása…

Babakocsi felajánlása…

80

SOK-SOK MEGOSZTÁST KÉRNÉNK

A szentesi Varga családot két évvel ezelőtt nagy öröm érte, ugyanis egy meglévő gyermekük mellett hármasikrekkel áldotta meg az élet.
Szentes Város Önkormányzata akkor a család részére felajánlott egy nagy értékű babakocsit, amivel könnyen tudtak közlekedni három újszülött gyermekükkel.

A család szavai ezekről az időkről:
„Az önkormányzattól kapott hármasikres babakocsi nagy segítség volt számunkra az elmúlt 2 évben. Mivel a mi gyermekeink már kinőtték, egyeztetve Szentes Város Önkormányzatával, közös szándékunk az, hogy szeretnénk segíteni egy olyan családnak, ahol ezt a hármasikres, több funkciós babakocsit tudnák használni.”

Arról nincs tudomásunk, hogy Szentesen lenne más hármasikres kismama, viszont más városokban születnek hármasikres gyerekek. Mindemellett, véleményünk szerint a babakocsit nemcsak hármasikres családok tudnák használni, hanem akár olyan szülők, nevelőszülők is, ahol kicsi a korkülönbség a gyerekek között, és kettő vagy akár három gyermeket is tudnak vele szállítani. A babakocsit lehet használni autósüléssel, mózeskosárral és sportrésszel, amelyekhez lábzsákok és esővédők tartoznak. Az ülések tetszőlegesen forgathatók és variálhatók.

Szentes Város Önkormányzata kéri az Önök segítségét, hogy megtaláljuk azt a családot Szentesen vagy az ország bármelyik területén, akár határon kívül is, ahol a babakocsi nagy segítséget jelentene, és ahol a gyerekek ugyanolyan élvezettel és lelkesedéssel ülnének benne, mint a Varga család gyermekei.

Szeretnénk, ha ez a felhívás minél több helyre eljutna, hogy megtaláljuk a megfelelő új kis felhasználókat ehhez a szuper járgányhoz.

Kérjük, amennyiben tudomása van ilyen családról jelentkezzen a titkarsag@szentes.hu email címen, vagy a 06/63/510-302

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29


Forrás