Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: rangadót nyertünk a Honvéd ellen…

Férfi OB I.: rangadót nyertünk a Honvéd ellen…

101


Férfi OB I.: ✅ rangadót nyertünk a Honvéd ellen 💪

Sokat úszós első negyedben nehezen lendültünk játékba, a 2️⃣. negyedtől viszont domináltunk, végül 13–9-es sikert arattunk a férfi vízilabda OB I. 1️⃣8️⃣. fordulójában a 🆚 Honvéd ellen hazai környezetben.

Metalcom Szentes 🆚 Honvéd 13–9 (1–3, 4–1, 3–1, 5–4)
E.ON férfi vízilabda OB I., 18. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zárt kapuk mögött. Vezette: Petik, Füzesi.
Metalcom Szentes: Meixner – Mátyók 1, Pellei K. 2, Hegedűs, Fülöp 1, Somogyi 2, Takács J. 1. Csere: Kókai 1, Lajkó 1, Vörös, Bozó, Garancsy 2, Pellei F. 2. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Honvéd: Decker A. – Kiss B. 1, Kevi 1, Ekler, Decker Á., Illés 2, Fejős. Csere: Gregor, Szirányi 1, Simon 2, Chilkó, Molnár G. 1, Manhercz Á. 1. Vezetőedző: Szivós Márton.
Gól – emberelőnyből: 5/4, ill. 12/7.
Ötméteresből: 2/2, ill. 2/1.
Kipontozódott: Kókai, Hegedűs.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba, a Metalcom Szentes vezetőedzője: – Nagyon jól játszottunk, a mi akaratunk érvényesült. Messzemenő következtetéseket nem vonhatunk le a találkozóból, de megérdemelten nyertünk. Az elején féltettem a csapatot, mert rengeteget úsztunk, de utána átalakult a játékképe és volt egy hosszabb gólcsendje a Honvédnak.

Összefoglaló:

✍️ Rögtön egy Honvéd-góllal indult a mérkőzés, ugyanis első támadásuk ötméteressel végződött, amelyet Illés Sándor végzett el sikeresen. Ezt követően mindkét oldalon a védelmek kerültek előtérbe, a kapusoknak kevesebb dolguk akadt. Az első negyed utolsó három támadása viszont egyaránt gólt hozott, de a vendégek lőttek többet, így nyolc perc játékot követően 1–3 állt az eredményjelzőn, a részünkről Mátyók Norbert kezdett bombagóllal.

Remekül indítottuk a második negyedet, ugyanis labdaelhozás után emberelőnybe kerültünk, amelyet Bozó Péter váltott gólra. Három minutum játék után Pellei Frank talál be ötméteresből, majd a Honvéd Kiss Bálint góljának jóvoltából vezetett újra. Újabb emberelőny, újabb Szentes-gól, a kiválóan osztogató Garancsy András járt túl Decker Attila eszén, következő támadásunkat pedig Takács János fejezte be góllal három és fél perccel a negyed vége előtt. A nagyszünetig már csak a kapufákon csattant többször a labda, így a második félidő kezdete előtt 5–4-re vezettünk.

Tartósan összeállt a védelmünk, amely mögött kapusunk, Meixner Marcell is formába lendült, védéseket tudott bemutatni a harmadik negyedben, mialatt Somogyi Balázs, Pellei Kristóf és Garancsy András is megzörgette a Honvéd hálóját. Tizenhárom percig nem kaptunk gólt, a negyedet viszont Illés találata zárta.

8–5-ről indult a záró nyolc perc. Kókai és Hegedűs kipontozódott, Lajkó pedig emberelőnyből növelte előnyünket, majd bő öt minutummal a vége előtt Meixner ötméterest hárított 9–5-nél. Ezt követő támadásunkban mi is büntetőt kaptunk, amit Fülöp Bence értékesített, 10–5. Örömjáték a javából, ami az utolsó negyedet jellemezte. Már 12–6-ra vezettünk két és fél perccel a vége előtt, végül 13–9-re nyertük meg a találkozót.
Jövő szerdán 19 órakor Pécsett folytatjuk bajnoki szereplésünket.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #honvéd #vízilabda #tippmix #hajráSzentes
Forrás

Előző cikkIsmét győzőtt az U-19-es csapatunk……….
Következő cikkAutókat árverez gyorsított eljárásban a NAV Szentesen…