Kezdőlap Szentesi Élet A St. Jupát Sportegyesület közleménye:…

A St. Jupát Sportegyesület közleménye:…

67

Versenykiírás vándorserleg elnyerésére

1/ A St. Jupát Sportegyesület versenyt hirdet a Szent-S-kör teljesítői között vándorserleg elnyerésére, kettő kategóriában.
a/ Legtöbb eredményes teljesítést elérő felhasználó/versenyző
b/ Legtöbb pályacsúcsot elérő felhasználó/versenyző (Csak, a minimálisan három teljesítéssel rendelkező túrák kerülnek értékelésre!)
2/ Az értékelés időszaka: december 1-től, november 30-ig tartó időszak.
3/ A fenti kettő kategóriában legtöbb teljesítést elérő felhasználó/versenyző egy éven keresztül „birtokolhatja” (őrzi/őrizheti) az adott kategória vándorserlegét.
4/ Eredményhirdetés, díjátadás, decemberben történik. (Amennyiben lehetséges, a Szilveszteri futás rendezvényünk alkalmával.)
Az átvett serleget, november 30-ig vissza kell szolgáltatni a kiíró részére!
5/ A kiírás 2021-2030 évek közötti időszakra vonatkozik.
Az időszak leteltével, összesített eredmények alapján, a tíz esztendő legeredményesebb felhasználói/versenyzői vehetik át serlegeket (véglegesen).
6/ Eredményegyezőség esetén, a másik kategóriában elért eredmény dönt.
További holtverseny kialakulásakor a terepkerékpáros teljesítések, majd a pályacsúcsok alapján alakul ki a sorrend. Ezen szempontok alapján is eldönthetetlen esetekben, több felhasználó/versenyző kerül kihirdetésre az adott kategóriában. (A serleg birtoklási időszakát egyenlő részben megosztva egymás között, a névsorban betöltött helyzetük alapján következő sorrendben kell kialakítani.)
Záradék: A versenykiírásban foglaltak felfüggesztésének, szüneteltetésének, visszavonásának jogát fenntartjuk! Az aktuális év eredményeiről a kiíró, a Szent-S-kör webes felületének „Eredmények” menüpontjában november első hetéig információkat tesz elérhetővé, az első három helyen szereplő felhasználó/versenyző tekintetében. Ezen eredményekkel egyet nem értők, november 15-ig tehetnek észrevételt. Észrevételeiket a honlap „Fiókom/Eddigi túráim menüpontjából kimentett adatokkal, illetve a pályacsúcsok eredményhirdetéseinek közzétett képeivel kell alátámasztaniuk!
Forrás