Köszönet, a szentesieknek !

A DIGI távközlési cég acéltornyot szándékozott építeni az Antal-tó partjára, a Tisza-gát mellé, a NATURA 2000-es területtől 100 méterre, az Antal-tavi Fogadó és Horgászparadicsom közvetlen közelében.
Nem tudtam, kihez fordulhatok segítségért, megakadályozandó a kolosszusnak a megépítését, így több hatósághoz, szervezethez, a Szentes Városi Polgármesteri Hivatalhoz, a Polgármesterhez, a Műszaki Osztályhoz és a vezetőjéhez, továbbá Dr. Rébeli-Szabó Tamás ügyvédhez folyamodtam, a megoldás érdekében.

Családunk számára sok nehéz napot okozott, az eltelt időszak, de örömmel értesítek minden segítőt, ezennel, az Ügyünk megoldódott, nem fog a tervezettek szerinti helyen megépülni az acél mobiltorony.
Nyertünk mi is és nyert a szentesi turizmus is.

Remélem, hogy a technikai fejlesztéshez szükséges mobiltorony, új helyét megtalálja a beruházó, ha elengedhetetlenül szükséges annak létesítése.

Ezennel köszönetet mondok mindenkinek, aki láthatóan tenni akar Szentes természeti adottságainak megőrzéséért, a családi vállalkozásunk megóvásáért, különösképpen a fentebb írtak hivatalnak, személyeknek és azon lakosoknak, akik közös ügyünk mellé álltak, ha akár csak lélekben is.

Tisztelettel, Gödér Lajos
Antal-tavi Fogadó és Horgászparadicsom

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Forrás

Előző cikk1. lapszám…
Következő cikkDr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter online sajtótájékoztatót tartott a 2021-es…